Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Başlıyor

Milas Gençlikspor tarafından düzenlenecek olan halı saha futbol turnuvası 1 Ekim’de başlıyor. Milas Gençlikspor Kulübü Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası adı altında düzenlenecek olan turnuva maçları Milas Belediyesi Begonya Halı Sahasında oynanacak.

Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Başlıyor
  • 10 September 2019, Tuesday 16:27

Formanı yaptır, takımını kur, sahaya çık

Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada Milaslı futbolseverlere seslenerek  “Formanı yaptır, takımını kur, sahaya çık” slagonuyla özlenen futbol turnuvasına 1 Ekim tarihinde başlayacaklarını vurgulayarak  futbolu özleyen her yaş grubunu turnuvamıza davet ediyoruz dedi.

Bol ve sürpriz ödüllü halı saha futbol turnuvasına katılmak isteyen takımların yöneticilerinin en geç 27 Eylül Cuma gününü kadar Milas Gençlikspor Kulübüne başvuru yapabileceklerini de belirten başkan Ersin Köksal2019-2020 Spor sezonuna Halı Saha Futbol Turnuvası müsabakalarıyla başlıyoruz açıklamasında bulundu.

Özel firmalarında takımlarını oluşturup katılabilecekleri Milas Gençlikspor Kulübü Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda turnuva maçları hafta içi ve hafta sonlarında oynanacaktır.

İrtibat Numaraları

Ersin Köksal:05336603588

Şafak Kaya:05372801543

İlker İğdeli:05327315092

TURNUVA ŞARTNAMESİ

1-Turnuvaya takımını yapan herkes katılabilecektir.

2-Takımlar kendi aralarında “takım temsilci ve yardımcısı” olmak üzere 2 temsilci seçeceklerdir. Temsilciler ve yardımcıları irtibat telefon numaralarını Tertip Komitesine bildireceklerdir. Takımları takım temsilcileri ve yardımcıları temsil eder, takımından sorumludurlar. Takımlardaki oyuncuların sağlık raporları olacaktır. (resmi veya özel hastane, aile, kurum/işyeri hekimi) Raporu olmayan oyuncuların her türlü sağlık sorunlardan oyuncunun kendisi sorumludur. Kulübümüzün ve tertip komitesinin herhangi bir sorumluluğu yoktur. Turnuvaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

3-Takımlar maçlara kendi malzemeleri ile çıkacaklardır. Oyuncuların halı saha ayakkabısı giymeleri zorunludur. Tekmelik takıp takmamak oyuncunun kendi sorumluluğundadır. Kulübümüzün herhangi bir sorumluluğu yoktur.

4-Müsabakalara formalı çıkacaklardır.

5-Turnuvaya katılacak takımlar, katılım payı olarak 1000,00 TL ödeyeceklerdir. Aldıkları makbuzu müracaat dosyasına koyacaklardır. Ücretini ödemeyen takımlar fikstüre dahil olamaz.

6-En iyi kaleci ödülü tüm maçlar sonunda en az gol yiyen kaleci ye verilecektir.

7-Takımlardan aşağıdaki belgeler istenecektir.

8-Takım Listesi (Yönetici Onaylı)

9-Oyuncuların kimlik fotokopileri ve aslı, onaylı ikametgâh (aslı, fotokopisiyle aynı olduğu görüldüğünde geri verilecektir.)

10- Katılım payına ait dekont

11-Takım İsmi belirtilmelidir.

12-Her takım isterse 15-18 yaş arası iki oyuncu kadrolarında bulundurabilir. Veli izni şarttır.

Turnuvaya katılacak takımlar en fazla 14 kişilik kadro oluşturacak olup, sonradan isim değişikliği olmayacaktır.

13. Müsabakalar 1 kaleci, 6 oyuncu toplam 7 kişiyle oynanacaktır. 7 yedek oyuncu değiştirilecektir.

14- Kaleciye geri pas verilmeyecektir.

15-Aut (Kale) atışları yerden ve ayak atışı ile başlayacaktır. (Kaleci eli ile oyuna sokamayacaktır.)

16-Çıkan oyuncular bir daha giremez.

17-Takımlar müsabaka başlamadan önce 15 Dakika önceden sahada hazır bulunacaklar ve müsabakalar tam saatinde başlayacaktır. Müsabaka listesi maç saatinden 15 dk. Önce komiteye verilecektir. Müsabakaya 5 dakikadan fazla geç kalan takım hükmen mağlup sayılacaktır.

18-Oyun süresi 25’er dakikadan 50 dakika olup, 5 Dakika devre uygulanacaktır.

19-Müsabakalarda hakeme, seyirciye, komiteye ve oyunculara karşı kötü davranışta (Fiziki Müdahalede) bulunan oyuncular, turnuvadan ihraç edileceği gibi, bundan sonraki düzenleyeceğimiz turnuvalara da katılamayacaktır.

20-Takımlar maç ve rakip oyuncular ve kurallarla ilgili itirazlarını maçtan 15 Dakika önce veya 15 dakika sonra yapabileceklerdir. Bu sürelerde itirazda bulunmayan kişilerin itiraz hakkını kaybetmiş sayılır.

21-Katılacak takım sayısına göre guruplar ve maç sayıları kura çekim günü belirlenecektir. Grup maçları tek devreli lig usulüne göre yapılacak, puan eşitliğinde 2019-2020 Sezonunda ASKF Yıllık el kitapçığında belirtilen kural geçerlidir.

22-Gruplar belli olduktan sonra final müsabakasına kadarki müsabaka şeması tüm takımlara verilecek olup, sonradan değiştirilmeyecektir.

23-Eleme-çeyrek final-yarı final ve final maçlarında eşitlik bozulmaz ise doğrudan penaltı atışlarına geçilecektir.

24- Gol kralı baştan sona en fazla gol atan oyuncuya verilecektir.

25- Müsabakalarda FİFA oyun kuralları uygulanacaktır.

26- Alkollü olarak müsabakaya gelen ve tespit edilen oyuncu müsabakalarda oynatılmayacaktır.

27-Turnuvada 18 yaşın üstünde oyuncular oynayacaklardır. Yaş sınırlaması yoktur.2 kontenjan

28-Faal futbolcular oynayamayacaklardır.

29- Turnuvada tüm itirazlar yazılı olarak tertip komitesine takım sorumlusu tarafından imzalı olarak yapılacaktır.

30-Tertip komitesi sağlık görevlisi bulunduracaktır. Herhangi bir sakatlık vb tüm olumsuzluklardan kulübümüz ve tertip komitesi sorumlu tutulamaz.

31-Yukarıdaki maddeler haricindeki durumlarda tertip komitesi karar vermeye yetkilidir. Katılan tüm takımlar bu maddeleri kabul etmiş sayılırlar.

32-Her türlü ilan reklam vermek kulübümüzün bilgisi doğrultusunda ve belirlenen bedel ödenmek şartı ile halı sahaya asılabilir. TEL: 0533 660 35 88

Turnuva Tertip Komitesi Başkanı: Ersin Köksal

Komite Üyeleri: Süleyman Karatoprak, Mustafa Sezgin, Aygün Kaya, İlker İğdeli, Mehmet Çoban, Şafak Kaya, Bekir Keser, Aytekin Kanal, Özkan Avcılar, Recep Panay, Ayhan Demirçivi, Bayram Arıcı, Ali Yiğit, Mevlüt Korkmaz, Ahmet Yalçın, Talat Erol, Ramazan Şimşek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık