Demokrasi Şehitleri adına turnuva düzenlendi

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Demokrasi Şehitleri adına turnuva düzenlendi

Muğla Valiliği tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına düzenlenen futbol turnuvasına davet edilen 8 takım  hafta sonu yeşil sahalarda karşı karşıya geldiler.

Muğla Düğerek ve Kötekli Futbol Sahalarında oynanan futbol maçlarına ilçemiz takımı Yeni Milasspor ile birlikte Turgutreis Belediyespor, B.B.Bodrumspor, Yatağanspor, Fethiyespor, Ortaca Belediyespor ve Muğlaspor futbol takımları katıldılar.

5 Ağustos Cuma günü başlayan 1997 ve altı küçük yaş grubu futbolcuların karma olarak oluşturdukları futbol takımları arasında oynanan turnuvanın ilk maçı Düğerek’te yapıldı. İlk maç Yeni Milasspor-Fethiyespor karşılaşması ve Muğla Valisi Amir Çiçek’in başlama vuruşu ile başladı.

Yeni Milasspor- Fethiyespor maçını Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Şube Müdürü Devrim Karakuş, Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top, ASKF Genel Sekreteri Mustafa Yandık, ASKF Üyesi Memiş Alper Yıldırım, çok sayıda futbola gönül vermiş çocuklar ve futbolseverler de izlediler.

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına düzenlenen futbol turnuvasının Düğerek Sahasındaki 2 müsabakayı Adil Yalçındağ, Kurtuluş Aslan ve Bilal Kalaycı yönettiler.

Yeni Milasspor futbol turnuvasına kalede Muhammet Kurnaz savunmada Mehmetcan Doğan, Esat Ayaz, Oğulcan Aksu, Çağrı Karayılgın orta sahada İsa Sevim, Enes Hatipoğlu, Emre İçöz ileride İzzet Tuzer, Ünalcan Balcı, Hüseyin Anıl Alkan tertibi ile çıktı. Oyuna ikinci yarıda Devrim Özbay da dahil oldu.

Fethiyespor ise sahada Muhammet Fatih Pekdemir, Güngör Aydın, Faruk Affan Doruklu, Seçkin Karataş, Zafer Çakıcı, Kenan Bilgin, Ali Budak, Yunus Emre Yılmaz, Yiğithan Kaptan, Yasin Tokatçı, Akın Demir kadrosu ile yer aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısını Fethiyespor Yiğithan’ın attığı tek golle 1-0 önde kapattı. Maçın ikinci yarısında oyun ağırlığını koyan takım Fethiyespor oldu. Zaman zaman Yeni Milasspor tehlikeli gol ataklarında bulundu, ancak girilen gol pozisyonları gole dönüşmedi.

Fethiyespor maçın sonlarına doğru yaptığı ataklarla peş peşe üç gol daha buldu ve müsabaka 4-0 Fethiyespor’un galibiyeti ile sonuçlandı.Fethiyesporun ikinci yarıdaki gollerini Melih, Fırat ve Yiğithan attılar.

 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adına düzenlenen futbol turnuvasında maç öncesinde Düğerek’te turnuvaya katılan 4 futbol takımı turnuvayı organize eden Muğla Valisi Amir Çiçek ve diğer yöneticilerle birlikte turnuva anısına bir fotoğrafta bir araya geldiler.

 Eleme usulü oynanan turnuva futbol karşılaşmasında rakiplerine ilk maçlarda yenilen Yeni Milasspor, Turgutreisspor, Köyceğiz Belediyespor ve B.B.Bodrumspor turnuvaya veda ederken ilk maçların galip takımları Ortaca Belediyespor, Fethiyespor, Muğlaspor ve Yatağanspor ikinci tur maçları oynama hakkını kazandılar.

 

Turnuva Müsabaka

Sonuçları

Ortaca Belediyespor:2

Turgutreispor:2

(Penaltı atışlarıyla Ortaca Belediyespor rakibini 5-4 eledi.)

 

Fethiyespor:4

Yeni Milasspor:0

 

Muğlaspor:4

Köyceğizspor:2

 

B.B.Bodrumspor:1

Yatağanspor:2

 

NOT:Turnuvanın ikinci tur karşılaşmaları ve final maçları haberi ile turnuva ödül dağıtımı haberimize yarınki sayımızda yer vereceğiz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık