Demokrasi Şehitleri adına turnuva

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Demokrasi Şehitleri adına turnuva

15 Temmuz’da ülkemizde yaşanan darbe girişimi sonrasında hayatlarını kaybeden ‘Demokrasi Şehitleri’ adına düzenlenen spor turnuvalarının ikincisi Fethiye’de gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz hafta içinde Muğla Valiliği tarafından düzenlenen futbol turnuvası sonrasında ikinci spor etkinliği Fethiye’de bayan veteranlar voleybol turnuvası ile sürdü.

Muğla Voleybol Sporunu Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği tarafından organizasyonu yapılan ve Fethiye’de oynanan Veteranlar Voleybol karşılaşmasında Muğla Bayan Veteran Voleybol Takımı ile Fethiye Veteran Voleybol Takımı, Fethiye Spor Salonunda karşı karşıya geldiler.

Müsabaka öncesinde her iki takımın sporcuları müsabakaya ellerindeki Türk Bayrakları ile çıktılar. Demokrasi Şehitleri adına yapılan voleybol müsabakasında karşılaşmayı Muğla Veteran Bayan oleybol Takımı 3-0 kazandı.

Karşılaşma sonrası Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz ve turnuvayı düzenleyen yöneticileri hep birlikte her iki takımın sporcularına madalya ve kupalarını vererek turnuvaya katılımları için teşekkür ettiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık