Deplasmandan galibiyetle döndük

​​​​​​​İlimizi ve ilçemizi TVF 1. Lig’de başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımımız ligin 7. haftasında deplasmanda karşılaştığı Ürgüp Spor’u mağlup etti.

Deplasmandan galibiyetle döndük

Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada skoru taybirek seti belirledi. Lig sıralamasından büyük önem taşıyan mücadeleyi 25-18, 20-25,20-25,25-18,13-15’lik setlerle 3-2 kazanan takımımız 2 puanı hanesine yazdırdı. Alınan galibiyetle puanını 9’a çıkaran Milas’ın efeleri galibiyet serisini 2 maça çıkardı.

Her geçen hafta daha iyi oyun ortaya koyuyoruz.

Alınan galibiyetten dolayı takımı kutlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Lig sıralaması açısından büyük önem taşıyan müsabakayı iyi mücadele sonucunda kazandık. Genç bir takımla mücadele eden takımımız her geçen hafta daha iyi oyun ortaya koyuyor. Tüm teknik ekip ve takımımıza önümüzdeki haftalardaki müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

Milas Belediyespor Voleybol Takımımız bir sonraki maçını kendi sahasında İstanbul BBSK karşısında oynayacak. 27 Kasım 2021 Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 16:00’ da başlayacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık