Dördüncü şampiyonluğa doğru gidiyorlar

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Dördüncü şampiyonluğa doğru gidiyorlar

İlçemizi Muğla Serbest Muhasebeciler Halı Saha Futbol Turnuvası’nda temsil eden Milas Muhasebeciler Futbol Takımı turnuvada dördüncü şampiyonluğa giden yolda başarıyla yürüyorlar.

Yatağanlı Serbest Muhasebeci Mehmet Başpınarlı anısına her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında son üç yılın şampiyonu olan Milas takımı dördüncü şampiyonluk için başarıyla mücadelesini sürdürüyor.

Turnuvada oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Milas Muhasebeciler Futbol Takımı turnuvanın en çok gol atan ve en az gol yiyen takımlar sırasında da Bodrum takımının ardından ikinci sırada yer alıyor.

7 futbol takımı arasında Ula Park Spor Halı Sahası’nda oynanan turnuva maçlarında gol krallığı yarışması da futbolcular arasında devam ediyor.

 

Gol krallığında 2 Milaslı

Geçen senenin gol kralı Milas Muhasebeciler Futbol takımı futbolcusu Cüneyt Hafız hem rakip takım futbolcuları hem de kendi takım arkadaşı olan Emre Polat ile gol krallığı yarışmasında rekabetini sürdürüyor.

6 gol ile turnuvada gol krallığı yarışmasında üçüncü sırada yer alan Cüneyt Hafız turnuva ve gol krallığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Milas takımı olarak başarılı bir şekilde mücadelelerini sürdürdüklerini belirterek “önemli olan ekip olarak mücadele edebilmek ve birlikte kazanabilmektir” dedi. Gol krallığının ikinci planda olduğunu vurgulayan Cüneyt Hafız takım arkadaşı Emre Polat’ın da gol krallığında iddialı olmasına sevindiğini söyledi.

 

Milas Muhasebeciler

Futbol Takımı

Müsabakaları

Milas: 3

Ortaca: 0

 

Milas: 1

Bodrum: 1

Milas: 10

Yatağan: 3

 

Milas: 6

Fethiye: 2

 

Gol Krallığı Sıralaması

1. Serkan İlhan

Bodrum 9 Gol

2. Emre Polat

Milas 8 Gol

3. Cüneyt Hafız

Milas 6 Gol

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık