Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Dörtyol Spor, Bodrum deplasmanına üç puan almak için gidiyor

​​​​​​​Sezon başında çok koşan yetenekli oyuncuları kadrosuna katarak elit bir kadro kuran Dörtyol Gençlik Spor takımı önümüzdeki Cumartesi günü Bodrum Gümüşlük İdmanyurdu takımıyla deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Dörtyol Spor, Bodrum deplasmanına üç puan almak için gidiyor

Yılların köklü kulüplerinden biri olan Milas Dörtyol Gençlik Spor’un başarılı teknik direktörü Mustafa İçöz, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Bodrum Gümüşlük İdmanyurdu müsabakası hakkında düşüncelerini gazetemize aktardı;

“İkinci Amatör küme müsabakaları başlamadan önce yönetim kurulunda görev yapan yönetici arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda bu sezon mutlaka gurup şampiyonu olmak için iyi bir kadro kurulması hakkında fikir birliğine vardık. Geçen yıl takımda forma giyen bazı arkadaşlarımızın yanı sıra Muğla Mahalli Ligi’nin önemli santraforlarından Milas Sporlu Yiğit ile Ula Spor takımının isim yapmış sporcularından sol bek Yakup isimli iki önemli oyuncuyu kadromuza katarak mevcut kadromuza güçlendirdik. Kadromuzda forma giyen her sporcumun oyun disiplininden arkadaşlık ortamından çok memnunum. Cumartesi günü Bodrum Gümüşlük deplasmanından üç puanla dönmek için bu müsabakaya çok iyi hazırlandık. Taraftarlarımızın bizi deplasmana gelerek destek vermelerini bekliyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis