Dörtyol Spor, Gümüşlük İdmanyurdu’nu konuk edecek

​​​​​​​Muğla mahalli ikinci amatör küme takımlarından yılların en köklü kulübü olan Milas Dörtyol Gençlik Spor 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle mahalli ligde futbol müsabakaları hafta sonu yapılmayacak.

Dörtyol Spor, Gümüşlük İdmanyurdu’nu konuk edecek

Hafta sonu yapılamayacak olan müsabakalar Salı günü Muğla’nın muhtelif ilçelerinde start alacak.

Mahalli ikinci amatör kümede guruptan ikinci sırada çıkması beklenen Milas Dörtyol Spor takımı önümüzdeki Salı günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda saat 17’de Bodrum Gümüşlük İdmanyurdu takımını sahasında konuk edecek.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Muğla futbolunun yetenekli ve genç teknik adamlarından Mustafa İçöz önümüzdeki Salı günü oynanacak müsabaka hakkında gazetemize şu bilgileri verdi:

“Uzun yıllardan beri Muğla mahalli liginde  yer alarak, Milas’ı temsil eden Dörtyol Spor bu sezon Allah’ın izni ile sezon sonunda mahalli birinci amatör kümeye çıkacaktır diye düşünüyorum. Konuk edeceğimiz Bodrum Gümüşlük İdmanyurdu’nu yenerek üç puanın sahibi olmak istiyoruz. Kadromuzda forma giyen her sporcumuz kaliteli, Dörtyol Spor sevgisiyle sahada futbol oynayan sporcu kardeşlerimiz yeşil-kırmızılı ekibimizi bu sezon birinci amatör kümeye çıkaracaklardır diye düşünüyoruz.”

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık