Dörtyol Spor, Liderden 1 Puan Kopardı

​​​​​​​2023-2024 futbol sezonunda Milas'ı Muğla 1. Amatör Küme Ligi A grubunda temsil eden takımlarımızdan Sar Yapı Milas Dörtyol Spor ligin 4. haftasında deplasmanda lig lideri Turgutreisspor'a konuk oldu. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Dörtyol Spor, Liderden 1 Puan Kopardı
  • 20 November 2023, Monday 11:39

Ligde şampiyonluk mücadelesi veren, antrenörlüğünü Mustafa İçöz'ün yaptığı Sar Yapı Milas Dörtyol Spor, 18 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 14:30’da Yalıkavak Şehir Stadyumu’nda, haftanın en zor ve en önemli maçı için lig lideri Turgutreisspor’la karşı karşıya geldi.

Ligde oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puana sahip olan ve ligin ikinci sırasında yer alan Sar Yapı Milas Dörtyol Spor, bu hafta lider Turgutreisspor’la puanları bölüşmek zorunda kaldı.  

Milas'ta oynadığı Karaova maçında 6 oyuncu ve teknik direktörün de kırmızı kart görmesi nedeniyle karşılaşmaya eksik kadroyla çıkan Sar Yapı Milas Dörtyolspor, 1 puana razı oldu.

Saryapı Milas Dörtyolspor, maça Anıl Karadere (kaleci), Ozan Solmaz, Kerem Barbaros, Egemen Yorulmaz, Kenan Şahin, Yılmaz Yıldırım, Emanuel Aydın, Ömer Cansever, Ali Doğan Çulhacı, Deniz Etik, Enis Karakuş onbiri ile çıktı.

Turgutreisspor ise karşılaşmada, Berkay Kavuncuoğlu (kaleci), Serkan Eroğlu, Mert Çiftçi, İsmail Demirtaş, Sadık Işık, Tekin Ograk, Eyüpcan Altun, Mehmetcan Aydın, Ali Berk, Mehmet Can, Cengiz Akat onbiri ile mücadele etti.

Sar Yapı Milas Dörtyol Spor dakika 35’te Enis Karakuş’un golüyle 1-0 öne geçti.

İlk yarıda başka gol olmazken devre 0-1 Sar Yapı Milas Dörtyol Spor’un üstünlüğü ile tamamlandı.  

İkinci yarı aşırı rüzgar altında başladı. Dakika 50’de duran toptan İsmail’in golü ile ev sahibi takım beraberliği yakaladı. 1-1

İkinci yarıda atakların sıklaşmasına rağmen her iki takım da gol bulamadı. Karşılaşma 1-1 beraberlik ile bitti.

Sar Yapı Milas Dörtyol Spor yönetimi maç sonu yaptığı açıklamada; “Birsemtinmeselesi sloganıyla yola çıktık. Hedefimiz önümüzdeki maçlarda daha konsantre olup, önce grubu birinci sırada bitirip, ardından şampiyon olmak istiyoruz. Bunu başarabilecek futbolcu kardeşimizin ve teknik ekibimiz var. Yolun sonu şampiyonluk, yolun sonu bir üst lig.” dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık