Dörtyolspor, Zirve Yarışını Sürdürüyor

​​​​​​​Muğla 1.Amatör Küme Ligi A grubunda mücadele eden Sar Yapı Milas Dörtyolspor ilk yarının son müsabakasında Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda konuk ettiği Bodrum Göltürkbüķü takımını 4-0 yenerek ligdeki iddiasını sürdürüyor.  

Dörtyolspor, Zirve Yarışını Sürdürüyor

Antrenörlüğünü Mustafa İçöz'ün yaptığı, Turgutreisspor ile şampiyonluk yarışı yapan ilçemiz takımı 25 Kasım Cumartesi günü kendi saha ve seyircisinin önünde güzel bir futbolla rakibini 4-0 yenerek, 3 puanın sahibi olup, haftayı ve ilk yarıyı 11 puanla ikinci olarak kapattı.

Sar Yapı Milas Dörtyolspor, Milas'ta Karaova ile oynadıkları maç sonrasında kırmızı kart gören 6  futbolcusundan mahrum çıktığı hem Turgutreis hem de Göltürkbükü maçlarında 4 puan aldılar.

Hakemler; Ali Cem Zorbay, Uygur Karakoçan ve Tugay Say.

Sar Yapı Milas Dörtyolspor: Anıl Karadere (kaleci),  Yılmaz Yıldırım, Kenan Şahin, Kerem Barboros, Melih Özdoğan, Ömer Cansever, Emmanuel Aydın, Rojhat İlter, Deniz Etik, Enis Karakuş, Egemen Yorulmaz.

Yedekler: Kubilay Atakan Sabaz, Mehmet Mekik, Fahri Karaman, Ali Doğan Çulha, Celal Can Demir, Gökhan Akyol ve Deniz Karakuş.

Goller: Deniz Etik, Rojhat İlter, Yılmaz Yıldırım ve Emmanuel Aydın.

Göltürkbüküspor: Halil Bozan (kaleci), Azim Efe Tuncel, Alper Kurbanı, Orkun Esen, Mert Özcan, Burak Bülbül, Ege Çakmak, Mert Berkan Şirin, İlker Çakır, Burak Keleş, Metincan Alim.

Maçın ilk yarısında baskılı oyununu rakibine hissettiren ilçemiz temsilcisi  7. dakikada Rojat’ın ceza sahasına ortaladığı topu, Deniz Etik, topu ağlarla buluşturdu. Bu golle temsilcimiz 1-0 öne geçti.

Dakika 23'te Sar Yapı Dörtyolspor Rojat ile net bir gol kaçırdı. Ceza sahasına kadar topu süren Rojat topu kalenin yanından auta attı.

Dakika 28’de Dörtyolspor atağında Deniz Etik takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak skoru 2-0 yaptı.

Dakika 45'te Dörtyolspor atağında ceza sahası dışında konuk takım futbolcusu Orkun, faulle rakibini durdurunca kırmızı kartla Orkun'u oyun dışı kaldı. Göltürkbüküspor bu kart sonrası oyunda 10 kişi kaldı.

Bu faul sonrası serbest vuruş hakkı kazanan ilçemiz takımının serbest vuruşunu Emanuel kullandı. Top kalenin yanından az farkla auta çıktı. İlk yarı Sar Yapı Milas Dörtyolspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Yılmaz ve Emmanuel'in ikinci yarıda attığı gollerle maçı 4-0 kazanan Sar Yapı Dörtyolspor maçtan galibiyet ve 3 puanla ayrılarak 11 puanla zirve yarışını sürdürüyor.

Yeni transfer tecrübeli eldiven Anıl Karadere karşılaşmada gösterdiği performans ile göz doldurdu.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık