Dostluk maçı Muğla’da oynandı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Dostluk maçı Muğla’da oynandı

Muğla Voleybol Ligi’nin iki başarılı kulübü Milas Belediyespor ile Muğla Büyük Şehir Belediyespor’un Yaş Grubu ve Yıldızlar Voleybol Takımları Muğla’da Düverek Kapalı Spor Salonu’nda bir antrenman ve dostluk maçı yaptılar. Milas Belediyesi Yaş Grubu ve Yıldızlar Voleybol Takımı Antrenörü Ünsal Çelik yönetiminde Muğla’ya gelen sporcularımızı Muğla Büyük Şehir Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Antrenörü Sertan İnce ve sporcuları karşıladılar.

Muğla Büyük Şehir Belediyesi Turizm ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan’ın da izlediği dostluk maçında önce yaş grubu sonrasında da yıldızlar grubu voleybol takımları antrenman maçında karşı karşıya geldiler.

Ekim ayı içinde başlaması beklenen Muğla Voleybol Ligi’ne hazırlanan 2 kulübün sporcuları maç öncesinde maç sırasında ve müsabaka bitiminde Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklı olanını severim” sözüne yakışır davranışları ile müsabakayı izleyenlerden takdir ve beğeni topladılar.

Muğla’da yapılan dostluk ve antrenman karşılaşmasından sonra bir açıklama yapan 2 kulübün antrenörleri “lig maçları öncesinde bu tür hazırlık karşılaşmaları ile hem sporcularımız birbirleriyle kaynaşıyorlar hem de lig öncesinde sporcularımızın saha içindeki performanslarını değerlendirmiş oluyoruz” dediler.

 

Ağustos ayının son spor

etkinliği Datça’da

Muğla Büyük Şehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanlığı organizasyonu olan Ağustos ayının son spor etkinliği voleybolda 27 - 28 Ağustos Cumartesi - Pazar günleri Datça Karaincir Plajı’nda yapılacak.

Plajlarda Turizm ve Spor Etkinliği çerçevesi içinde yapılacak olan Datça Plaj Voleyboluna Muğla ve çevresinden gelen sporcular katılacaklar.

2 gün sürecek olan Plaj Voleybolu Turnuvası ile birlikte deniz dibi ve plajlarında temizlenmesi ile ilgili çalışmalar yapılacak.

Muğla Büyük Şehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan Datça’da 27 - 28 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Plaj Voleyboluna Muğlalı tüm sporseverleri davet ederek “yapılacak olan etkinlik hem bir spor etkinliği hem de plaj ve denizlerimizin temiz kalması adına bir turizm etkinliği olacaktır” dedi.

Datça Plaj Turnuvasına katılacak olan tüm sporculara ve idareciler teşekkür eden Ali İnan Muğla’da özelikle salon sporlarında Muğla Belediyesinin etkinliklerinin sezon boyunca devem edeceğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık