Dr. Alp Milas Spor A.Ş. Kulübü transferlere başladı

2023-2024 sezonunda ilk kez bu sezon Muğla Mahalli Ligi’nde yer alacak Dr. Alp Milas Spor AŞ Kulübü yeni oluşan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bu sezon çok güçlü kadro kurarak, bölgesel ligde yer almak için transfer çalışmalarına başladı.

Dr. Alp Milas Spor A.Ş. Kulübü transferlere başladı

Geçtiğimiz yıllarda Muğla Mahalli Ligi’nde yer alan birçok tanınmış takımın formalarını başarıyla giyen sporculardan santrafor İhtilal Durmuş, defans oyuncusu İrfan Sevindi, sol bek Nazım Kürşat, Orta Saha Oyuncusu Şifo ismiyle tanınan Mehmet Özdağlı isimli 4 futbolcuyla anlaşma sağladı.

Transferler hakkında görüşlerini aldığımız Kulüp Başkanı Ersin Köksal gazetemize şu bilgileri verdi;

“2023-2024 sezonundan itibaren Muğla Mahalli Ligi’nde Dr. Alp Milas Spor AŞ olarak mahalli lige katılacağız. İlk yılımızda Bal Ligi hedefimize varmak için oynadıkları takımlarda başarılı performanslarıyla dikkat çeken kaliteli sporcuları transfer etmek için listemizde bulunan birçok sporcuyla ön görüşmelere başladık. An İtibariyle kısa zaman içerisinde daha önceki sezonlarda birlikte çalıştığımız İhtilal Durmuş, Nazım Kürşat, Mehmet Özdağlı, İrfan Sevindi isimli futbolcularla anlaşma sağladık. Listemizde bulunan bazı elit sporcularla görüşmelerimiz devam etmektedir. Taraftarlarımız rahat olsunlar kıza zaman içerisinde iyi bir kadro kuracağız.”

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık