Dr. Alp Milasspor Grubu Namağlup Lider Olarak Tamamladı

​​​​​​​Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda, ilçemizi temsil eden iki takımımız 28 Ocak Pazar günü oynadıkları karşılaşmaları kazandı.

Dr. Alp Milasspor Grubu Namağlup Lider Olarak Tamamladı
  • 29 January 2024, Monday 15:02

İlçemiz temsilcilerinden Dr. Alp Milasspor, kendi evinde ağırladığı Ortaköyspor’u 2-1 yenerken, deplasmanda mücadele eden Milas Belediye Milasspor ise Ula Belediyespor’u 6-0 mağlup etti. Dr. Alp Milasspor, ligin son mücadelesinde elde ettiği 3 puan ile grubu şampiyon olarak, Milas Belediye Milasspor da ikinci olarak tamamladı.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda, Muğla Play Off maçları oynama hakkını elde eden 3 takımdan ikisi Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda, karşı karşıya geldi. Ligin son hafta maçında Dr. Alp Milasspor, Ortaköyspor’u 2-1 mağlup etti.

Ligin son karşılaşmasını 2-1 kazanan Milas takımı Dr. Alp Milasspor, Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunu namağlup lider olarak kapatarak, sahadan 32 puanla grup şampiyonu olarak ayrıldı.

Hakemler: Mustafa Kara, Melih Yavuz, Büşra Özay.

Dr. Alp Milasspor: Umut Ayberk Çetin, Görkem Yavuz, Onur Yeniçulha, Mustafa Saydam, Semih Can Şen, Vedat Aras, Emre Karayılgın, İhtilal Durmuş, Furkan Dıravacı, Yiğithan Yüksel, Süleyman Kıratlı.

Yedekler: Yasin Adak, Celal Alataş, Çağrı Karayılgın, Canberk Tuğ, Hasan İnci, Mehmet Özdağlı, Faruk Şahin, Yasin Yeşilkır, Efecan Dilmen.

Teknik Sorumlu: Deniz Kibar.

Ortaköyspor: Mustafa Köşeci, Mahmut Ayas, Mükerrem Akgül, Mustafa Naslıca, Muhammed Ağralı, Süleyman Can Erbay, Baran Pekbay, Hakan Tatlı, Serhan Aksoy, Berke Civelek.

Yedekler: Anıl Eray, Mehmet Nas,Yılmaz Ulucan, Mahmut Korkmaz, Enes Terli, Halil Özay, Mazhar Anıl.

Teknik Sorumlu: Gökhan Göncü.

CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, Ak Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, Dr. Alp Milasspor Kulübü sponsoru Alper Yalçın ve çok sayıda Milaslı futbolseverlerin tribünlerden takip ettikleri ligin son hafta grup maçında, sahanın daha iyi oynayan takımı Dr. Alp Milasspor oldu.

Dr. Alp Milasspor’un ilk golü 26. dakikada Yiğithan’dan geldi. Dr. Alp Milasspor atağında Furkan Dıravacı ceza sahası içinde güzel bir orta ile topu kale önüne gönderdi. Altı pas içinde Yiğithan kafa ile golü atarak maçta 1-0 öne geçti.

İlk yarı 1-0 Dr Alp Milasspor'un galibiyetiyle kapandı.

50. dakikada konuk takım maçta beraberlik golünü Melih'in kafa vuruşuyla attı ve maçta skor yeniden 1-1 oldu.

64. dakikada Dr Alp Milasspor atağında takım kaptanı İhtilal Durmuş, ceza sahası içinde topu altı pasa gönderdi. Maça ikinci yarıda dahil olan Çağrı Karayılgın plase bir vuruşla takımının ikinci golünü attı ve bu golle ev sahibi takım maçta 2-1 öne geçti.

Maçın bitiş düdüğünün çalmasının ardından ligi şampiyon ve namağlup bitiren Dr. Alp Milassporlu futbolcular, teknik ekip ve yönetim birbirlerini tebrik ederek, başarılarını kutladı.

Dr. Alp Milasspor ligde oynadığı 12 maçtan, 10 galibiyet, 2 beraberlik, 0 mağlubiyetle ayrıldı. 

MİLAS BELEDİYE MİLASSPOR 6- ULA BELEDİYESPOR 1

Ligin son hafta maçında, deplasmanda, Ula Belediyespor ile karşılaşan Milas takımı Milas Belediye Milasspor, ev sahibi takımı 6-0 yenerek, sahadan 3 puanla ayrıldı.

Ula karşısında ilk yarıyı Serhat Siyahtaş 2 ve Erkan Kahraman'ın golüyle 3-0 önde kapatan Milas temsilcisi Milas Belediye Milasspor, maçın ikinci yarısında da 3 gol daha attı.

Takımın golleri ikinci yarıda Erman Taşkın, Taner Çekiç ve Erkan Kahraman tarafından atıldı.

Teknik sorumluluğunu Cenk Atasoy'un yaptığı Milas Belediye Milasspor, aldığı bu galibiyetle puan sayısını 28'e yükselterek, ligi ikinci sırada tamamladı. Milas Belediye Milasspor ligde oynadığı 12 maçta, 9 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık