Dr. Alp Milasspor-Milas Belediyesi Milasspor Golsüz Berabere Kaldı

Milas derbisinde gol olmaması tat vermedi. Dr. Alp Milasspor-Milas Belediyesi Milasspor ile golsüz berabere kaldı.

Dr. Alp Milasspor-Milas Belediyesi Milasspor Golsüz Berabere Kaldı
  • 15 January 2024, Monday 14:00

Süper Amatör Küme Ligi A grubunun 12. haftasında oynanan Dr. Alp Milasspor-Milas Belediyesi Milasspor derbisi golsüz berabere bitti.

Müsabakayı Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Zeybek, Başkan Vekili Cüneyt İlter, Milas Belediyesi CHP’li Başkan Aday Adayları Halil Mutlu, Fevzi Topuz, Mehmet Ateş, AK Partili Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, Milas Belediyesi Milasspor Kulübü Yöneticileri, Dr. Alp Milasspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal ve çok sayıda futbolseverler birlikte izledi.

Maçın Hakemleri: Yaşam Bacaksız, Ali Cem Zorbay, Onur Akıncı

Dr Alp Milasspor: Yasin Adak, Görkem Yavuz, Mehmet Özdağlı, Mustafa Saydam, Onur Yeniçulha, Vedat Aras, Emre Karayılgın, Yasin Yeşilkır, Yiğithan Yüksel, Celal Alataş, Süleyman Kıratlı

Milas Belediyesi Milasspor: Ali Tokat, Erman Taşkın, Suat Yüksel, Mehmet Ali Deniz, Ahmet Sönmez, Emirhan Ebrar Akdemir, Taner Çekiç, Erkan Kahraman, Orhun Kaan Ergen, Sinan Bozkır, Melih Rahman Nişancı.

14 Ocak Pazar günü saat 14’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan lig maçında ev sahibi takım Dr. Alp Milasspor ile konuk takım Milas Belediye Milasspor mücadelesinde gol sesi çıkmadı.

12 Ocak Cuma günü Pençe Kilit operasyon bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişiminde 9 askerimizin şehit olması üzerine, müsabakanın başlangıcında iki takım da sahaya "Başımız Sağolsun Türkiyem" yazılı pankartla çıktı. Şehitlerimiz için sporcular ve taraftarlar saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı söylendi.

Teknik Direktör Cenk Atasoy yönetiminde ilk maçına çıkan Milas Belediye Milasspor, Teknik Sorumluluğunu Deniz Kibar'ın yaptığı Dr. Alp Milasspor’la karşı karlıya geldi.  Yazdan kalma güzel ve güneşli bir havada büyük heyecana sahne olan derbide iki takım da ilk 45 dakikada isabetli şut bulamadı.

İkinci yarıda ise 3 isabetli şut gelse de gole dönüşemedi. İlk net gol pozisyonu Dr. Alp Milasspor’dan gelirken, top yandan auta çıktı. İkinci gol pozisyonu ise Milas Belediyesi Milasspor atağında gerçekleşirken, bu top da auta çıktı. Maçın artı dakikalarında Milas Belediyesi Milasspor galibiyet golüne çok yaklaşsa da beklenen olmadı. Karşılaşma 0-0 golsüz tamamlandı.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda ligin bitmesine iki maç kala play-off oynayacak ilk üç takımdan iki tanesi Milas takımlarından oluşuyor. Puan cetvelinde averaj farkıyla 1. sırada 26 puanla Dr. Alp Milasspor, 2. sırada 26 puanla Ortaköyspor, 3. sırada ise 22 puanla Milas Belediyesi Milasspor bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık