‘Dünya Üçüncüsü’ sporcumuz Spor Saati’ndeydi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Dünya Üçüncüsü’ sporcumuz Spor Saati’ndeydi

Geçtiğimiz haftasonu KKTC’nde WABBA Dünya Vücut Şampiyonasına katılan ilçemiz sporcularından Sercan Günay bu şampiyonada ilçemiz ve ülkemizi başarıyla temsil ederek Milas’a Üçüncülük Kupası ile dönmüştü.

Dünya Üçüncüsü olma başarısını gösteren Günay, 30 Mayıs Çarşamba günü Gazetemiz Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati’ne konuk oldu ve gönül verdiği Vücut Geliştirme Sporu ile ilgili bilgileri Spor Saati dinleyicileri ile paylaştı.

“Hangi spor dalı ile uğraşırsanız uğraşın yeter ki disiplinli ve planlı bir şekilde çalışın” diyen Günay, başarılı olmanın yolunun azimle ve işini sevmeyle olacağını vurgulayıp genç sporculardan asla yılmamalarını ve pes etmemelerini istedi.

Spora futbolla başladığını söyleyen Günay, “Gönül isterdi ki Milas’ta Milas ve ülke adına yarışmalara katılan tüm sporcular birlik ve beraberlik içinde olsunlar ve birbirlerini destekleyerek ülkelerinin ve yaşadıkları yerin ismini hep birlikte paylaşımcı olarak duyurabilsinler” dedi.

8 ay içinde 3 Vücut Geliştirme Şampiyonasında yarıştığını vurgulayan sporcumuz Sercan Günay, her yarışmanın bir sonraki yarışma için farklı bir tecrübe olduğuna, yapılan hatalardan ders almayı bilmenin bir sonraki yarışma için taşıdığı büyük öneme dikkat çeken genç sporumuz, Milas’ta bireysel sporcuların katılacakları yarışmaların da desteklenmesini isteyerek, Milas’taki her spor kulübüne ve kendisine verdiği destekler için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Radyo Gözlem Spor Saati’nde, spor yapan öğrencilerin ailelerine de seslenen Günay, “Spor yapan çocuklarınızı destekleyin ve onların yanında olduğunuzu gösterin” diyerek, moral motivasyonun spordaki önemini vurguladı.

“Doğru beslenme ile spor için kendinize mutlaka zaman ayırın” diyen Günay, 2018 - 2019 spor sezonunda kendi spor kategorisindeki yarışmalarda yer alacağını belirterek Radyo Gözlem’e ve Spor Saati’ne teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık