Efeler yine deplasmanda

​​​​​​​Konya Büyükşehir Belediyespor-Milas Belediyespor

Efeler yine deplasmanda

Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde ilçemizi temsil eden ve 48 puanla zirvede yalnız kalan lig lideri Milas Belediyespor Voleybol Takımı, 20 Mart Cumartesi günü deplasmanda lig beşincisi Konya Büyükşehir Belediyespor'a konuk oluyor.

Geçen hafta içerisinde erteleme maçında deplasmanda Kayseri Melikgazi Belediyespor'u 3-1 lik skorla geçen Milas'ın Efeleri,  Konya'dan da iyi oyun ve galibiyetle dönmek istiyor.

Ligde 48 puanla rakipsiz olarak Efeler Ligi Play Off karşılaşmalarına doğru koşan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor'un Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray ve antrenörlüğünü Sefa Koşar yapıyorlar.

2020-2021 Voleybol sezonunda hedefini iyi oyun ve Efeler Ligi olarak belirleyen Milas  Belediyespor Voleybol Kulübü Başkanı Muhammet Tokat, voleybol takımıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde, elde edilen galibiyetlerin bir tesadüf olmadığının Milas Belediyespor Kulübü olarak ciddi  ve disiplinli bir çalışmanın sonucu olarak ortaya çıktığını vurgulayarak, “Efeler Ligi yolunda emin adımlarla hedefimize ilerliyoruz” dedi.

Başkan Tokat voleybol takımının oyun anlayışından memnun olduğunu vurgulayarak elde edilen başarılar için tüm ekibini kutladığını söyledi.

Haftanın Voleybol Maçları

20 Mart Cumartesi Saat 14.00

Konya Büyükşehir Belediyespor-Milas Belediyespor

21 Mart Pazar Saat 14.00

Halk Bankası-Alanya Belediyespor

Maliye İhtisasspor-Travel Düzcespor

Saint Joseph-Bigadiç Belediyespor

Melikgazi Belediyespor-Jeopark Kula Belediyespor

Kocaeli Büýükşehir Belediye Kağıtspor-Ziraat Bankası

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık