Ege Bölge Şampiyonu oldular!

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Ege Bölge Şampiyonu oldular!

19 - 21 Mayıs tarihleri arasında Adana’da yapılan ve Ege Bölgesi şampiyonlarının yarıştığı ‘Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası’na ilçemizi ve ilimizi temsilen katılan Milas Merkez Ortaokulu Mendil Kapmaca Takımı, 9 başarılı takım arasında şampiyon olarak ilçemize ve ilimize şampiyonluk kupasını kazandırdı.

Antrenörleri Yavuz Doğan’ın nezaretinde yarışmalara hazırlanıp katılan Milas ve Muğla Şampiyonu Merkez Ortaokulu Mendil Kapmaca Takımı, şampiyonada karşılaştığı tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

 

Sırada Türkiye

Şampiyonası var

Merkez Ortaokulu Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca Takımı, bu başarılı sonuçla, Adana’da yapılacak olan 7. Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası’na gitmeye de hak kazanmış oldu.

 

Ağaçlıhöyük Takımı da

Tombik’te Türkiye

Dördüncüsü

Aynı şampiyonada Tombik Oyunları yarışmasında 8 takım arasından dördüncü sırada yer alarak şampiyonayı başarıyla tamamlayan Ağaçlıhöyük Tombik Takımı da Adana’daki yarışmalarda izleyenlerin beğenisini kazandı.

 

Komite Başkanlarından

kutlama

Geçtiğimiz hafta sonu Adana’da yapılan Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası yarışmalarında 2 takımımızla birlikte Adana’ya giden sporcularımıza ve 2 takımımıza destek olan Türkiye Mendil Kapmaca Merkez Hakem Komitesi Başkanı İbrahim Şahin ile Türkiye Tombik Oyunları Merkez Hakem Komitesi Başkanı Hasan Başaran, gazetemize yaptıkları açıklamada Milas ve Muğla adına yarışmalara katılan ve başarılı sonuçlarla Milas’a dönen 2 takımımızı ve sporcularını kutladılar.

Adana’da yapılan yarışmalarda sporcularımızın ve 2 takımımızın Milas ve Muğla’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini vurgulayan Komite Başkanları Başaran ve Şahin, Çocuk Oyunlarında elde edilen başarıların yeni eğitim ve öğretim yılında da devam edeceğini belirterek, Milas’ın adını en iyi şekilde duyurmaya çalışan ve başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

 

Beden Eğitimi Öğretmeni

Yavuz Doğan

Elde edilen büyük başarıyla ilgili bir açıklama yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Yavuz Doğan, “Öncelikle Okul Müdürümüz Halil Akyer, Okul Aile Birliği Başkanımız Celal Oruç olmak üzere Okul Aile Birliği yönetimine, maddi ve manevi katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ederim. On üç öğrencimizi de, göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ederim” derken,

 

Milas Merkez Ortaokulu

Müdürü Halil Akyer

Milas Merkez Ortaokulu Müdürü Halil Akyer ise şunları söyledi:

“2013 Ekim ayında göreve başladığımdan beri öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Milasımıza üçüncü Türkiye derecesini getirmenin haklı gururunu taşıyoruz. Daha önce, 2013 yılında İstanbul’da yapılan 4. Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Reyhan Gürpınar’ın çalıştırdığı Tombik Takımımız Türkiye üçüncülüğünü ve Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında öğrencimiz Çığıl Su Ceber de kompozisyon yazma yarışmasında yine Türkiye üçüncülüğünü kazanmıştı. Şimdi de Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yavuz Doğan, 7. Çocuk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olarak tüm başarılarımızı taçlandırmıştır. Bu başarıların, kurum kültürünün ve kurumumuzdaki sevgi, saygı ortamının bir sonucu olduğunu düşünüyorum. Öğretmen arkadaşlarımı, öğrencilerimi ve öğrencilerimizi yetiştiren ailelerini en içten dileklerimle kutluyorum.

Akademik ve sosyal, kültürel başarılarda okulumuzu izlemeye devam edin.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık