Ege Bölgesi Lig Üçüncüsü Milasspor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin Açar

Ege Bölgesi Lig Üçüncüsü Milasspor
  • 19 September 2018, Wednesday 7:35

2017-2018 Sezonunda ilk kez yer aldığı Ege Bölgesi Masterler Futbol Liginde sezonu üçüncü sırada tamamlayarak başarılı bir sezon geçiren ilçemiz Masterler Futbol Takımı Milasspor yeni sezon için antrenmanlarına Güllük Sahasında başladı.

Geçtiğimiz sezon Antalya Türkiye Masterler Şampiyonasında Çeyrek finale kadar yükselen Milasspor Masterler Futbol Takımı’nda yeni sezon hedefi şampiyonluk olarak belirtildi

Teknik Sorumlu Hasan Ali Arıkan, Koordinatör ve İdari Menecer Erkan İşli nezaretinde ilk antrenmanını Güllük’te yapan Milasspor’a bu yıl yeni katılan futbolcular da oldu.

Geniş bir futbolcu kadrosu ile 2018-2019 Futbol sezonuna başlayan ilçemiz ekibi Yeni Milasspor Masterler Futbol takımının ligdeki rakipleri de belli oldu. İzmir’den Menemen, Foça; Aydın’dan Didim; Manisa’dan Manisa ve Turgutlu; Muğla’dan Bodrum, Marmaris futbol takımları ile karşılaşacak olan ilçemiz takımı Milasspor, lige hazırlık anlamında ilk karşılaşmasını ise bugün akşam (19 Eylül Çarşamba) Bodrum Göltürkbükü Sahasında Bodrum Masterler 2 takımı ile yapacak.

 Masterler Milli Takımı Milas’ta

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Şampiyonluk hedefi ile yola çıkan Yeni Milasspor, sezon açılışı tarihini de belirledi.7 Ekim Pazar günü yapılacak olan sezon açılışına Masterler Milli Futbol Takımı davet edildi.

Yeni Milasspor, sezon açılış maçını Masterler Milli Futbol takımı ile yapacak. Açılış maçı öncesinde ise aynı sahada Milasspor Masterlerı ile Didimspor Masterlerı özel bir hazırlık karşılaşması yapılacak.

Yeni Milasspor’un sezon açılışı ile ilgili daha kapsamlı  bilgiler daha sonra Yeni Milasspor Kulübü tarafından açıklanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık