‘Egemen 2016 Futbol Okulu’ eğitimlerine başladı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Egemen 2016 Futbol Okulu’ eğitimlerine başladı

Milas Menteş Gençlikspor Kulübü Egemen 2016 Yaz Futbol Okulu yeni öğrencileriyle ilk futbol antrenmanlarına Begonya Halı Sahasında başladı.

Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri haftada üç gün, Antrenör, Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Recep Çay’ın nezaretinde futbolun inceliklerini öğrenmeye çalışan geleceğin futbol yıldızlarının ilk antrenmanını aileleri de izlediler.

Menteş Gençlikspor Kulübü Başkanı Gürsel İnce ve Menteş Mahalle Muhtarı Bayram Arıcı’nın da katıldıkları ilk antrenman sonrasında gazetemize bir açıklama yapan Muhtar Bayram Arıcı ve Kulüp Başkanı Gürsel İnce, 2015 yılında Menteş Gençlikspor kulübünü faaliyete geçirdiklerini belirterek, geçtiğimiz yıl sadece U17 liginde Muğla liglerinde yer aldıklarını vurguladılar.

2018 - 2019 sezonunda U11 liginde mücadele edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Gürsel İnce, “Yeni sezon için kulübümüzün hedefi, bünyemizdeki çocuklarımıza eğitimler vermek ve farklı spor aktiviteleri ile zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak olacaktır” diyerek, yeni sezonda tüm spor kulüplerine başarı dileklerini iletti.

 

Teşekkür Etti

Milas Menteş Gençlikspor Kulübü ve Egemen 2016 Futbol Okulu Antrenörü Recep Çay, futbol okulu ile ilgili bilgiler vererek yeni kursiyer sporcuların kayıtlarının da devam ettiğini vurguladı.

Haftanın 3 günü iki grupta yapılacak olan futbol okulunda futbola yeni yüzler, yeni yetenekler kazandırmak istediklerini belirten Çay, “Futbol okulumuzun sponsorluğunu yapan Milas Gözlem Ajans’a ve Saydam İnşaata teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık