Ekinambarı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Ekinambarı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı

 

Bu yıl “Eskimeyen Heyecan” sloganı ile ilk kez düzenlenen Ekinambarı Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 10 - 11 Mart tarihlerindeki karşılaşmalarla başladı.

Turnuvaya, A Grubunda 1-Köygücü, 2.Damlıboğaz ,3.Koru, 4.Kısırlar, 5.Dörttepe ve 6.Hasanlar ile B Grubunda 1-Akyol, 2.Meşelik, 3.Yaşyer, 4.Ekinambarı Gençlikspor, 5.Kıyıkışlacık ve 6.Savran Gençlikspor olmak üzere 2 grupta 12 takım katılıyor.

10 Mart Cumartesi günü turnuvanın açılış töreninde Milas Kaymakamı Eren Aslan bir konuşma yaparak, uzun yıllar sonra Milas’ta yeniden bir Köyler arası Turnuvaya izin verdiklerini belirterek, turnuvaya katılan tüm takımların sporcularından, idarecilerinden ve takım taraftarlarından turnuvada gereken hassasiyeti göstermelerini istedi.

Sporun centilmenlik, dayanışma, birlik ve beraberlik adına yapıldığında güzel olduğunu vurgulayan Milas Kaymakamı Eren Aslan, turnuvayı takip edeceklerini belirterek katılımcı tüm takımlara başarılar diledi.

Turnuvanın başlama vuruşunu Milas Kaymakamı Eren Aslan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz ve Ekinambarlı bir Gazimiz yaptı.

10 Mart Cumartesi günü Ekinambarı Mahalle Futbol Turnuvası Tertip Komitesi Başkan Yardımcısı Barış Ülkü’nün yaptığı sunuş konuşmalarından sonra yapılan başlama vuruşu ile turnuvanın ilk maçı olan Köygücü - Damlıboğaz karşılaşması oynandı.

Turnuvanın ilk gününde Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mehmet Yiğit Milas, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda futbolsever de turnuvanın ilk gün maçlarını izlediler.

Ekinambarı Futbol Turnuvasında, Hüseyin Açar, Murtaza Panay, Saadettin Kuyucu ve İbrahim Kıymık ilk hafta karşılaşmalarında maçların hakemliklerini yaptılar.

Turnuvanın ilk günü oynanması gereken Koru - Kısırlar karşılaşması öncesinde Kısırlar Futbol Takımının sporcularının belgelerindeki eksiklikler nedeniyle Koru, müsabakayı 3 - 0 hükmen kazandı.

 

Maç sonuçları

Köygücü: 11 - Damlıboğaz: 0

Dörttepe: 2 - Hasanlar: 1

Koru: 3 - Kısırlar: 0 (Hükmen)

Akyol: 1 - Meşelik: 3

Yaşyer: 3 - Ekinambarı Gençlik: 0

Kıyıkışlacık: 0 - Gençlikspor: 3

 

Maç Programı

17 Mart Cumartesi

Saat 11.00 / Kıyıkışlacık - Yaşyer

Saat 13.00 / Akyol - Ekinambarı Gençlik

Saat 15.00 / Koru - Damlıboğaz

 

18 Mart Cumartesi

Saat 11.00 / Köygücü - Dörttepe

Saat 13.00 / Kısırlar - Hasanlar

Saat 15.00 / Meşelik - Gençlikspor

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık