Ekinambarı Mahallesi Şampiyon oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Ekinambarı Mahallesi Şampiyon oldu

8 Mart 2017 tarihinde 2 grupta 13 Mahalle Futbol Takımın katılımıyla başlayan ve 12 Nisan Çarşamba günü final maçlarıyla tamamlanan Pomelon AVM - Milas Gençlikspor Halı Saha Futbol Turnuvası ödülleri 19 Nisan Çarşamba günü Milas Pomelon AVM’de düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, turnuvaya katılımlarından dolayı tüm takımlara, takım yöneticilerine ve sporculara teşekkür etti.

Turnuvanın bu yıl ilk olması nedeniyle eksiklikleri olduğunu belirten Köksal, “Gelecek sene daha geniş katılımlı bir turnuvada buluşalım” dedi.

Daha sonra Pomelon AVM Müdürü Yiğit Taban, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Milas Kaymakamı Eren Arslan da birer konuşma yaparak turnuvaya katılan tüm takımları kutlayıp turnuvada emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Turnuva ödül töreninde Turnuvaya katılan tüm takımların yöneticilerine Teşekkkür belgeleri, Turnuva Sponsorları; Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Pomelon AVM Müdürü Yiğit Taban, Halı Saha İşletmecisi İbrahim Evgeç, Turnuvada sağlık hizmeti veren İbrahim Peker, Turnuva Hakemleri İbrahim Kıymık ve Hüseyin Açar’a teşekkür plaketleri verildi.

 

Turnuva değerlendirmesi

En Centilmen Takım- Menteş Mahallesi

En İyi Kaleci- Hasan Cengiz (Ekinambarı Mahallesi)

Turnuva Gol Kralı- 16 Gol Burak Aşıcı (Hayıtlı Mahallesi)

Turnuva Dördüncüsü- Keremos/Ören Mahallesi

Turnuva Üçüncüsü- Burgaz Mahallesi

Turnuva İkincisi- Hayıtlı Mahallesi

Turnuva Birincisi- Ekinambarı Mahallesi

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık