Milas Ekinambarı Mahallesi tarafından düzenlenen Milas Kaymakamlığı Ekinambarı Futbol Turnuvası, 3 Mart tarihinde başlıyor.
25 Şubat tarihine kadar katılımların devam edeceği Milas Mahalleleri Çim Saha Futbol Turnuvasına bugüne kadar 12 mahalle takımı turnuvada yer almak için başvuruda bulundu.
Köygücü, Kıyıkışlacık, Koru, Meşelik, Akyol, Hasanlar, Dörttepe, Savran, Yaşyer, Ovakışlacık, Kısırlar, Ekinambarı Gençlikspor futbol takımlarının yer aldığı futbol turnuvası Ekinambarı Mahallesi Futbol Sahasında yapılacak.
Ekinambarı Futbol Turnuvası Komitesinden yapılan açıklamada, 25 Şubat’a kadar katılımların süreceği belirtilerek, turnuvaya iştirak edecek mahalle takımların 0 538 5580538 nolu telefona ulaşarak katılım için başvuru yapılabileceği vurgulandı.
“Eskimeyen Heyecan” sloganı ile duyurulan Ekinanbarı Çim Saha Futbol Turnuvası ile Mahalle Takımları uzun yıllar sonra yeniden yeşil sahalarda bir kez daha mücadele edecekler.





