“Fenerli Ol” Kampanyasına Milaslı Fenerbahçelilerden de destek geldi

Fenerbahçe Spor Kulübünün ve başkanı Ali Koç’un 4 Nisan Perşembe günü başlatmış olduğu “FENERLİ OL” Kampanyasına Milaslı Fenerbahçelilerden büyük destek geldi.

“Fenerli Ol” Kampanyasına Milaslı Fenerbahçelilerden de destek geldi

Fenerbahçe Logolu ürünlerin tüm yurttaki Fenerbahçelilere yönelik satışlarıyla yeni sezonda çok daha güçlü bir Fenerbahçe’nin temellerinin atılacağı kampanya doğrultusunda, Milaslı Fenerbahçeliler grubu da kampanyaya karınca kararınca destek olmak adına çalışmalara başladılar.

Milas Fenerbahçeliler grubu yöneticisi Hasan Tuzla “Fenerli Ol” Kampanyasına Milaslı Fenerbahçeliler olarak destek verdiklerini vurgulayarak,“tüm yurtta olduğu gibi Milas’ta da gönül verdiğimiz Fenerbahçe’mizi bu önemli destek kampanyasında yalnız bırakmayacağız” diyerek, Milas’taki tüm Fenerbahçelilere kampanyaya destek olma davetinde bulundu.

İlk etapta Fenerbahçe atkılarını satışa sunacaklarını söyleyen Milaslı Fenerbahçeliler grup başkanı Hasan Tuzla, makbuz karşılığında satışa sunacakları atkılardan almak isteyen Fenerbahçelilerin kendisi ile irtibata geçmesini istedi.

Yeni sezonda güçlü bir Fenerbahçe görmek istediklerini söyleyen Milaslı Fenerbahçeliler Grup Başkanı Hasan Tuzla,“hedefimiz, kuruluş yılımıza uygun olarak 19 bin 07 liralık bir desteği Milaslı Fenerbahçeliler olarak sağlayabilmektir” diyerek, destek olacak tüm Fenerbahçelilere teşekkür etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık