Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Fethiye ve Muğla haftayı 1 puanla kapattılar

İlimizi Türkiye Profesyonel Üçüncü Lig’te temsil eden takımlarımızdan 2.grupta mücadele eden lig lideri Fethiyespor 25 Şubat Perşembe günü kendi sahasında oynadığı lig karşılaşmasında İstanbul Büyük Çekmece Tepecikspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapattı.

Fethiye ve Muğla haftayı 1 puanla kapattılar

En yakın takipçisi Nazilli Belediyespor’un önünde 44 puan ve averajla lider olan Fethiyespor, 24.Hafta maçında deplasmanda 3 Mart Çarşamba günü lig dördüncüsü Yomraspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacak.

İlimizi Üçüncü Lig 4.grupta temsil eden ve grubunun son sırasında yer alarak düşme hattından bir türlü çıkamayan Muğlaspor ise geçtiğimiz hafta içersinde deplasmanda Bergama Belediyespor ile karşılaştı ve rakibi ile 2-2 berabere kalan Muğlaspor haftayı 1 puanla tamamladı.

Düşme potasından kurtulamayan ilimiz takımı Muğlaspor 4 Mart Perşembe günü Muğla Atatürk Stadyumu’nda İstanbul Modafen takımıyla oynayacak.

Geçen Hafta Oynanan Lig Maçları Sonuçları

Fethiyespor:1 Büyükçekmece Tepecikspor:1

Bergama Belediyespor:2 Muğlaspor:2

Haftanın Karşılaşmaları

3 Marta Çarşamba Saat 14.00

Yomraspor- Fethiyespor

4 Mart Perşembe Saat 14.00

Muğlaspor- Modafenspor

Bodrumspor Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyor

4 Mart Perşembe Saat 14.00

Bodrumspor A.Ş- Vanspor Kulübü

Türkiye İkinci Lig Kırmızı grupta son derece başarılı lig maçları oynayan ve aldığı seri galibiyetlerle grubunda dördüncü sıraya yükselen ilimiz temsilcisi Bodrumspor A.Ş, Teknik Sorumlusu Tahsin Tam ile çıktığı lig maçlarında içte ve dışta kazanmaya devam ediyor.

25.Hafta maçında deplasmanda Kırklarelispor’u 2-1 yenerek hanesine 3 puanı yazdıran Bodrumspor A.Ş, yeni bir galibiyet ve yeni bir zafer için 4 Mart Perşembe günü Saat 14’00 te Bodrum Şehir Stadyumu’nda lig ikincisi Vanspor Kulübü ile önemli bir maça çıkacak.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis