Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Fethiyespor’un Yükselen Yıldızı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Fethiyespor’un Yükselen Yıldızı

İlçemizin sporcularından biri olan Hakkı Can Aksu formasını giydiği Fethiyespor’da bu yıl başarılı futbolu ile gönülleri kazanmaya devam ediyor.

Futbola 2007-2018 sezonun’da Milas Belediyespor’da başlayan ve 2 sezon bu takımın formasını giyen 1996 doğumlu 20 yaşındaki futbolcumuz Hakkı Can Aksu 2009-2012 yılları arasında Yeni Milasspor’un mor beyaz forması ile alt yapısında başarılı futbolu ile dikkatleri çekti.

2013 sezonunda Fethiyespor’a transfer olan Hakkı Can Aksu Fethiyespor ile önce U19- U20 takımlarında liglerde mücadele etti. Oynadığı başarılı futbol ile kendini kulüp yönetimine kabul ettiren genç sporcumuz geçen sezon A takımı kadrosuna dâhil edilerek Fethiyespor’un lig mücadelesinde bir savunmacı olarak kulübüne ve takımına hizmet etti.

İkinci Lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren Fethiyespor ile bu sezon takımın kadrosunda yer alan Hakkı Can Aksu ligde oynanan 2 karşılaşmada forma giydi.

Ligin ilk maçında kendi sahasında Karagümrükspor’u 2-1 yenen Fethiyespor’un ikinci hafta maçında İzmir deplasmanında Bucaspor ile oynanan müsabakada takımının ilk golüne imzasını atan Hakkı Can Aksu orta sahadan attığı müthiş golle takımının İzmir’den 2-1 dönmesinde pay sahibi oldu.

Futbola Milas Belediyespor’da başlayıp Yeni Milasspor’da devam eden Fethiyespor’da yıldızı parlamaya başlayan başarılı savunma oyuncusu Hakkı Can Aksu Fethiyespor ile 2019 yılına kadar profesyonel futbolcu olarak sözleşme yeniledi.

17 Eylül Cumartesi günü kendi sahasında Ofspor ile karşılaşacak olan ilimiz takımı Fethiyespor’a ve

48 numaralı forması ile kendisini Fethiyespor taraftarlarına sevdiren ilçemizin başarılı sporcusu Hakkı Can Aksu’ya ligde oynayacağı müsabakalarda gazetemiz adına başarılar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis