Futbol Antrenörleri yeni gelişmeleri öğrendiler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Futbol Antrenörleri yeni gelişmeleri öğrendiler

2018 - 2019 spor sezonunda futbol antrenörlüğü yapacak olan ilimiz ve ilçemiz Futbol Antrenörleri, Muğla TÜFAD tarafından açılan Zorunlu Bölgesel Gelişim Seminerine katılarak futboldaki yeni gelişmeleri öğrendiler.

25 Haziran Pazartesi günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Salonunda yapılan Bölgesel Gelişim Eğitim Seminerine ilçemiz Milas’ın futbol antrenörleri de katıldılar.

Seminer sunumlarını Sercan Görgülü, Gülhan Gündüz ve Sebahattin Yenilmez yaparken, Zorunlu Gelişim Eğitimi Seminerinde ilimiz Futbol antrenörleri gün boyunca, Küçük alan oyunlarının futboldaki yeri, Çocuk koruma programı, Futbol antrenman periyotları ve Antrenör hakem ilişkileri konularında bilgiler verildi.

Muğla Zorunlu Gelişim Eğitimi Seminerine katılan ilimiz futbol antrenörleri, ayrıca futbol otoriteleri Erol Tok, Ümit Öztürk, Beşiktaş’ın ve Milli Takımımızın eski futbolcularından İlhan Mansız ile de yapılan spor sohbetlerine katıldılar.

Seminerin Teknik Sorumluluğunu Dr. Yakup Akif Afyon yaparken, Seminer Genel Sekreterliğini Hakan Esen üstlendi.

Alaaddin Nagunlu’nun başkanlığını yaptığı Muğla TÜFAD üyeleri ilimiz futbol antrenörlerinin katıldıkları Bölgesel Gelişim Semineri sonrasında seminere katılan konuşmacılara TÜFAD Yönetimi tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık