Futbol camiası, bu düğünde buluştu

İlçemizin sevilen futbolcusu Haklı Can Aksu hayatını Gizem Özlap ile birleştirdi.

Futbol camiası, bu düğünde buluştu

Futbol yaşamına küçük yaşta ilk önce Milas Belediye Spor alt yapı takımında başlayan,  daha sonra Milas Spor alt yapı takımında devam eden, mor-beyazlı alt yapı takımında gösterdiği başarılı Performans ile küçük yaşta Fethiye Spor takımına profesyonel sporcu olarak transfer olan, daha sonra sırasıyla Sakarya Spor, Kastamonu Spor, Çorum Spor, an itibariyle Nazilli Spor takımında başarıyla profesyonel futbol oynayan, Türk futbolunun en beyefendi sporcularından olan Hakkı Can Aksu geçtiğimiz Cuma günü Havuzbaşı Kır Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün ile Gizem Özlap ile dünya evine girdi.

Futbol camiasının takip ettiği görkemli düğünde genç çiftin nikahını Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat kıydı. Düğüne Milas Spor camiasında başkanlık ve yöneticilik yapan eski yöneticiler ile Hakkı Can’ın eski takım arkadaşları, ayrıca damadın yine sporcu kardeşi Oğulcan’ın Aksu’nun arkadaşları katıldı.

Milas Önder Gazetesi olarak Türk futbolunun centilmen sporcusu Hakkı Can Aksu ve eşi Gizem Aksu’ya mutluluklar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık