Futbol kulüpleri için antrenman programı düzenlendi

Milas’ta tek stadyum olan Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda yaklaşık olarak 16 futbol takımının yanı sıra okul takımları da antrenman yapıyor. Ayrıca statta resmi ve özel müsabakalar da yapılıyor. Bütün antrenmanların statta yapılması Milas İlçe Spor Müdürlüğü’nün yanı sıra antrenman yapan takımlara da sıkıntılar yaşatıyor. Bu durum da statta kargaşaya ve yoğunluğa neden oluyor.

Futbol kulüpleri için antrenman programı düzenlendi

Bu durumların yaşanmaması için dün Milas’ı futbol liglerinde temsil edecek olan kulüpleri yöneticileri, 2023-2024 spor sezonunda öncesi Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu ile bir araya gelerek, antrenman düzenleme programı yapıldı.

Antrenman planlama toplantısına Dr. Alp Milasspor Kulübü, Kıyıkışlacıķ İasosspor, Sar Yapı Milas Dörtyolspor ve ile Milas Yeni Çarşıspor Kulübü’nün yöneticileri katıldı.  

Antrenman planlama toplantısı sonrasında konuşan Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, futbol kulüpleri yöneticilerin isteklerini de dikkate alarak, mevcut şartları da değerlendirerek, antrenman planlaması yaptık.  İmkanlarımız dahilinde kulüplerimize yardımcı olduk" dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık