Futbol müsabakalarında çalınan her düdük sonrasında itirazlar hoş değil

Muğla Mahalli Süper Amatör Küme başta olmak üzere mahalli birinci amatör küme müsabakalarının sona ermesi ile birlikte Milas’ın muhtelif takımlarında futbol oynayan bazı tanınmış sporcuların yer aldığı Ovakışlacık mahalleler arası futbol müsabakaları çeyrek finallerine geçtiğimiz hafta sonu Ovakışlacık mahallesi sahasında devam edildi.

Futbol müsabakalarında çalınan her düdük sonrasında itirazlar hoş değil
  • 14 June 2023, Wednesday 13:04

Milas basınında görev yapan Önder Gazetesi Spor Muhabiri olarak hafta sonu oynanmakta olan müsabakaları imkanlarımız dahilinde izleyerek siz değerli spor sever okurlarımızla paylaşıyoruz.

Muğla Mahalli Liginde muhtelif takımlarda başarıyla futbol oynayan futbolcuların yer aldığı turnuva müsabakalarında güzel görüntülerin yanı sıra bozuk zeminde istem dışı yapılan ikili mücadelelerdeki faullere, istemediğimiz tepkiler geliyor.

Yöneticiler ve yedek futbolcuların yanı sıra takımın başında görevli teknik adamlarımızın inanılmaz tepkilerine, sahada futbol oynayan sporcuların da katılmasıyla hoş olmayan görüntüleri spor muhabiri olarak garipsiyoruz.

Bu haberde müsabakaları yöneten hakem kardeşlerimizin hataları yok demiyoruz. Hata mutlaka vardır ama aşırı derecede itiraz edilmesi saha içerisinde futbol oynayan sporcu kardeşlerimiz başta olmak üzere müsabakaları takip eden futbol seyircilerin de tepkisine vesile oluyor.

Milas Önder Gazetesi olarak Ovakışlacık mahalleler arası futbol turnuvasında görev alan herkesin saha içerisinde daha sakin olmalarını saygıyla bekliyoruz.

Çeyrek final maçlarında yer alan bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık