Futbol sahamızda yenileme çalışmaları başlatıldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Futbol sahamızda yenileme çalışmaları başlatıldı

İlçemizde 30 yıldır spora ve özellikle futbola hizmet eden Milas Şehit Metin Özcan Şehir Stadyumu, 2018 - 2019 sezonu için hazırlanıyor. Spor kamuoyunun, zemininin kötü olduğu yönünde eleştirdiği stad için Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yenileme çalışmalarını başlattı.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından başlatılan yenileme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı ve stadın önümüzdeki 2018 - 2019 futbol sezonuna yetiştirileceği belirtildi.

Geride bıraktığımız 2017 - 2018 futbol sezonunda, spor kamuoyu ve özellikle kulüpler tarafından sıkça dillendirilen stadyumun futbola elverişli olmayan zemininde yenileme çalışmaları,  Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılırken, yeni sezonda ilçemizdeki amatör spor kulüpleri de böylece rahat bir nefes alacak.

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, stadın zemini, FİFA talimatnamesine uygun ve onaylı bir marka olan suni çim ile kaplanırken, sahanın çevresindeki atletizm pisti de kauçuk tartan pist olarak düzenleniyor.

Aydınlatma çalışmalarının bu kapsamda yapılacağını belirten yetkililer, özellikle takımların gece antrenmanlarını rahatlıkla yapacağını söylediler. Öte yandan, tesisin içerisinde yer alan hakem ve takımların soyunma odaları, stadın iç ve dış cepheleri de boyanarak, varsa kırılan-bozulan malzemeler yenilecek.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 2017 - 2018 sezonu bitiminde yapılması düşünülen bu çalışma, geçen sezona yetiştirilememiş, bu anlamda Milas spor kamuoyunda bir beklenti oluşmuştu. Başlatılan bu çalışma ile ilçemizde stadyumla ilgili spor kamuoyunun beklentisi karşılanmış olacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık