Futbol Turnuvasında Başvuru Tarihi Uzatıldı

Milas Gençlikspor Kulübü Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda kayıtlar devam ediyor. 7 Ekim Pazartesi günü Saat 18.00’e kadar devam edecek turnuvaya katılım başvuruları sonrasında aynı gün, turnuvanın gruplarıyla maç fikstürü de belli olacak. Turnuvanın maçkuraları eski kapalı spor salonu yanındaki Milas Gençlikspor Kulübü Tesisinde çekilecek.

Futbol Turnuvasında Başvuru Tarihi Uzatıldı

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, düzenledikleri Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada,“herkese ve her takıma açık olan futbol turnuvasında katılımın yoğun olmasını bekliyoruz” dedi.

Futbolseverleri turnuvaya davet eden başkan Ersin Köksal,“bu güne kadar kulübümüz adına yaptığımız futbol turnuvalarıyla Milaslı futbolseverlerin futbol oynama ve izleme hasretlerini giderdiklerini” vurgulayarak, 2019-2020 spor sezonuna Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasıyla başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bugüne kadar Akyol Gençlikspor, LeventOptikspor, PTT, Çakırca Zeytincilik, BTA, MilasBelediyesi, Mylasa48,Yüksel Halis Çelik Sigorta, Boğaziçi, Vergi Dairesi, ve Hava Limanı ve Gümüşdoğa Futbol takımlarının turnuvaya katılacaklarını belirterek,“bu takımlara yeni takımlarında katılmasını bekliyoruz” dedi.

Turnuva Katılım Şartnamesi:

1-Kaleci 18 yaş üstü 2-18-25 yaş grubu 2 futbolcu 3-25-30 yaş grubu 2 futbolcu 4-30 yaş grubu serbest 5- Kadroda en fazla 14 sporcu 6-2019-2020 sezonu lisanslı sporcu oynayamaz 7-Katılım ücreti 1000 TL.

Hafta içi ve hafta sonu oynanacak olan turnuva maçları Cumhuriyet Mahallesi Begonya Halı Sahası’nda yapılacaktır.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık