Futbolcular antrenmanlarına devam ediyorlar

İlçemiz Milas'ta yaşamlarını sürdüren Amatör Küme Futbol Ligleri’nde futbol oynayarak ailelerini geçimlerini sağlayan ilçemizin spor elçileri, Covit salgınında günlerini bireysel spor antrenmanları yaparak geçiriyorlar.

Futbolcular antrenmanlarına devam ediyorlar

2019-2020 spor sezonundan bu yana Covit 19 salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığı ve Futbol Federasyonu tarafından ertelenen ve bir türlü oynanmasına karar  verilemeyen Amatör Küme Ligi Futbol karşılaşmalarının oynatılması ihtimali doğrultusunda antrenman çalışmalarına ara vermeyen ilçemiz futbolcuları, açık havada  ve spor salonlarında bireysel idmanlarına  devam ediyorlar.

Sahipliğini ve işletmeciliğini ilçemizin Vücut Geliştirme Sporu Şampiyonlarından Sercan Günay'ın yaptığı Arena Spor Salonu’nda haftanın 5 günü belirli saatlerde kondisyon,  dayanıklılık ve ağırlık çalışmalarını sürdüren ilçemiz sporcuları, Amatör Küme Ligi için kendilerini hazırlıyorlar.

17 Nisan 2021 tarihinde başlaması beklenen Bölgesel Amatör Küme Ligi (BAL) için hazırlanan sporcular, transfer olacakları futbol takımlarından gelecek teklifleri bekliyorlar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık