Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Futbolcuların kaldığı tesisi, yağmur suları bastı!..

2018-2019 Spor sezonu Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi hedefi ile yola çıkan ilçemiz spor kulübü Yeni Milasspor’a son darbeyi de yağmur vurdu.

Futbolcuların kaldığı tesisi, yağmur suları bastı!..

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan son lig maçları sonrasında ligi şampiyon Turgutreisspor ve ikinci Düğerek Güneşspor’un ardından üçüncü sırada tamamlayan Yeni Milasspor’un sporcularının kaldığı tesisin alt katını yağmur suları bastı.

2.5 aydır tesise uğramayan kulüp başkanı Ahmet Karabıyık ile sezon başından bu yana problemler yaşayan kulübün futbolcuları, son olarak ligin tamamlanması ile tesisten çıkartılmaya başlandı.

Yeni Milasspor’a yakışmayan görüntüler

Milas Türkan Saylan Parkının yanında yer alan bir binada 2018-2019 sezonunu geçiren Yeni Milasspor futbolcularının kaldığı, dinlendiği, yemek yediği ve toplantılar yaptığı bina, bir spor kulübünün kalacağı görüntülerin çok dışında kaldı.

Profesyonel bir geçmişi olan, mazisi şanla şerefle dolu Yeni Milasspor Kulübü’ne yakışmayan bu görüntüler, Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık ile yönetim ekibinin kulübe ve sporculara karşı duyarsızlığının kanıtı olarak ortaya çıkıyor.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis