Futbolcularına teşekkür etti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Futbolcularına teşekkür etti

2016-2017 Spor sezonunda Muğla Amatör Küme Ligi U17 grubu müsabakalarına katılan Milas Menteşe Mahallesi Futbol Takımının sporcularına Milas Cafe Mola’da bir kahvaltı veren Menteşe Gençlikspor Kulübü Başkanı Avukat Gürsel ince sporcularına yönelik yaptığı konuşmada U17 Liginde yaptığınız mücadele nedeniyle hepinizi kutluyor ve teşekkür ediyorum dedi.

Basın mensuplarının da yer aldığı kahvaltıya Menteşe Mahallesi Muhtarı Bayram Arıcı, U17 Futbol Takımı antrenörü Galip Alper ve kulüp yöneticileri katıldılar.

Menteşe Gençlikspor Kulüp Başkanı Gürsel İnce, “Menteşe Mahallesi Gençlerine spor yapma ve yarışma heyecanı yaşatmak adına mahalle Muhtarı Bayram Arıcı ve spora gönül veren yönetici arkadaşlarım Nurettin Keleş, Ersan Balcı, Hüsamettin Balcı, Sabahattin Balcı ve Süleyman Ay ile birlikte bir spor kulübü kurma yolunda mücadeleye giriştiklerini söyleyerek U17 Liginde skorsal başarılara bakmaksızın mücadelemizi en güzel şekilde yaptık” dedi.

Başkan İnce, yerel yöneticilere de seslenerek, gençlerimizin Menteşe Mahallesinde antrenman ve spor yapacakları bir alanları yok, antrenmanlarımızı başka kulüplerin sahalarında veya yol kenarlarında yapıyoruz bu nedenle mahallemizin hudutları içerisinde boş bir alan üzerinde bir spor sahası yapılabilirse Menteş Mahallesi çocuklarının çok mutlu olacaklarını söyledi.

Menteş Mahallesi Muhtarı Bayram Arıcı’da yaptığı konuşmada kulüp başkanına, yöneticilere, antrenör ve sporculara ligdeki mücadeleleri için teşekkür etti.

Arıcı, yeni sezonda Muğla Amatör Küme Liginde birden fazla futbol grubunda mücadele etmek istediklerini söyleyerek, “Mahalle gençlerine spor yapma olanakları sağlanırsa başarılı ve yetenekli sporcular mahallerden de yetişecektir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık