Futbolu ile Alkışlanıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Futbolu ile Alkışlanıyor

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Liginde Şampiyonluk mücadelesi yapan ilçemiz takımı Yeni Milasspor’un genç santraforu Semih Berkan Zan başarılı futbolu ile alkış ve beğeni toplamaya devam ediyor.

Futbola Kastamonuspor alt yapısında başlayan 1996 Ankara doğumlu futbolcu Semih Berkan Zan, 2006 yılında futbola Kastamonuspor’da başladı.

Daha sonra sırasıyla Ormanspor, Ilgazspor, Tosya Gençlikspor, Geredespor, Safranboluspor, Gökçebeyspor ve son olarak Havzaspor takımlarında futbol oynadı.

3 Maç 5 Gol Boşu Yok

2018-2019 sezonunda Yeni Milasspor’a transfer olan genç sporcu attığı goller ve sürati ile Yeni Milasspor taraftarlarının gönlünde yer almayı başardı.

Yeni Milasspor Mor Beyaz forması ile çıktığı ilk resmi lig maçı olan Muğla Üniversitesi deplasmanında takımının 3 golüne imza atan genç futbolcu Semih Barkan Zan, daha sonra ikinci müsabakada Turgutresispor’a ve son olarak Beçin Gençlikspor’a 1’er gol atma başarısını gösterdi.

Bu yıl Yeni Milasspor’un en başarılı transferlerinden biri olarak gösterilen takımın gol umudu Semih Berkan Zan, ayrıca mütevazi kişiliği ile taraftarlarca çok seviliyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık