Galatasaray’ın şampiyonluğu Milas’ta da kutlandı

2000 yılında UEF Şampiyonu olarak Türkiye’nin adını dünyaya duyuran Süper Lig’in popüler takımlarından Galatasaray dün Ankara Eryaman Stadyumu’nda deplasmanda karşı karşıya geldiği Ankaragücü Spor maçını 4-1 kazandı. Müsabaka sonrasında 23. kez şampiyon olan sarı-kırmızı takımın taraftarları Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Milas’ta da coşkuyla kutladı.

Galatasaray’ın şampiyonluğu Milas’ta da kutlandı
  • 31 May 2023, Wednesday 11:49

Galatasaray, Süper Lig'in 36'ncı haftasında karşılaştığı Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 yenerek, elde ettiği 82 puanla bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı kırmızılılar bu zaferle birlikte 1959 yılından beri oynanan Süper Lig'de 23'üncü kez şampiyon oldu.

Milaslı Galatasaray taraftarları şampiyonluk kutlamalarını Atapark’ta gerçekleştirdi.  Ellerinde Galatasaray bayrakları ve meşaleler olan kalabalık taraftar gurubunun katıldığı şampiyonluk kutlamaları gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Milas Önder Gazetesi olarak 2022-2023 sezonu Türkiye Süper Ligi Şampiyonu olan Galatasaray takımına tebrik ediyor, Avrupa Şampiyonalarında başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık