Galibiyetle Veda Ettiler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Galibiyetle Veda Ettiler

Müsabakanın Hakemleri: Biray Karaca, Burak Köleoğlu, Ayşe Diğer, Cemal Yurtsever, Rabia Karaca, Olgun Akdoğan

Milas Belediyespor: Anıl Paltooğlu (K), Tugay Uçak (Pasör), Beyti Burak Yıldız, Ercan Sözener (Pasör), Ali Özdemir, Abdülkadir Özdemir, Ahmet Şahin, Gökay Özşahan, Batuhan Ragıp Şen, Celil Yavuz (Pasör) Sidar Akgül, Soner Çay, Berk Söylemez, Akay Çelik (Libero)

Teknik Sorumlu: Osman Çakıray

Antrenör: Sefa Koşar

Bursa İnegöl Belediyespor: Talha Banuoğlu, Yusuf Tarık Çakmak, Batuhan Gök, Beytullah Malkoç, Furkan Yıldız, Ahmet Emre Çetinkaya, Furkan Alınca

Teknik Sorumlu: Serkan Sezer

Antrenör: Erkan Şimşek

 

Kolay Galibiyet Aldılar

Voleybol İkinci ligde şampiyonluk mücadelesi yapan ilçemiz takımı Milas Belediyespor Milas Spor Salonunda 26 Şubat Pazar günü oynadığı ligin Milas’taki son maçında rakibi Bursa İnegöl Belediyesporu 3 - 0 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Spor Salonunu dolduran Milaslı voleybolseverlere keyifli bir veda maçı izlettiren ilçemiz takımı Milas Belediyespor ligin ikinci yarısında oynadığı son sekiz maçta sekiz galibiyet alarak ligin en iyi takımı olduğunu gösterdiler.

Bursa İnegöl Belediyespor karşısında maçın ilk setinde son derece başarılı bir oyun ortaya koyan ekibimiz ilk seti 25 - 13 aldı. İlk sette özellikle Abdülkadir Milas adına son derece başarılı bir oyun sergiledi ve setin alınmasında pay sahibi oldu. 4 etkili smaç ve 2 blok sayısı ile sete damgasını vuran Abdülkadir’in yanısıra uzun süre takımda forma şansı bulamayan liberomuz alt yapı sporcumuz Tugay Uçak’ta başarılı performansı ile göz doldurdu.

Karşılaşmanın ikinci setinde konuk takım ilk sete göre daha iyi bir mücadele sergiledi. Peş peşe sayılar aldı. Ancak toparlanan takımımız ilk teknik molaya 8 - 7 önde girmesini bildi. İkinci teknik molaya da 16 - 11 önde giren takımımız seti 25 - 18 alarak skoru 2 - 0 yaptı.

Maçın üçüncü setinde 8 - 5 ve 16 – 12’lik sayılarla her iki teknik molaya önde giren ilçemiz takımı Milas Belediyespor karşısında mücadelesini son derce iyi yapan Bursa takımı oyundan kopmadı ve seti almak adına sahaya performanslarının en iyisini yansıttılar. Ancak ligin en iyi takımı olduğunu oynadığı oyunla gösteren ilçemiz takımı Milas Belediyespor taraftarlarının da büyük desteği ile seti 25 - 21 almasını bildi.

3 – 0’lık bir galibiyetle maçı tamamlayan ilçemiz ekibi her galibiyet sonrasında olduğu gibi 3 puan sevincini kendilerini tribünlerden destekleyen ve alkışlayan Milaslı voleybolseverle paylaştılar.

Bursa İnegöl Belediyespor maçını Milas Kaymakamı Eren Arslan, Kulüp ve Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, Milas Belediyesi Veteranlar Takımı Antrenörü Vedat Atabek Milas Belediyesi Meclis üyeleri de izleyerek maç sonunda Milas Belediyespor’un sporcularını alkışlayarak galibiyetlerini kutladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık