Geçen yıl olduğu gibi bu sezonda midi kızlar ses getirecek

Muğla Mahalli Bayanlar Voleybol Liginde yer alan Milas Belediye Spor alt yapı takımlarından mavi-beyazlı kulübün midi kız voleybol takımı geçen sezon elde ettiği büyük başarılarla adını Türkiye’ye duyurmuştu.

Geçen yıl olduğu gibi bu sezonda midi kızlar ses getirecek
  • 26 January 2023, Thursday 11:09

2022-2023 sezonu midi kızlar liginde geçen sezonki başarılarına bu sezonda devam etmek isteyen Milas Belediye Spor Midi Kız Voleybol takımı, gurubun ikinci müsabakasında 18 Ocak Çarşamba günü Milas Atatürk Spor Salonu’nda Muğla Gençlik ve Spor Kulübüyle karşılaştı. Milas Belediye Spor voleybol takımı çekişmeli geçen bir maçta taybrek üçüncü seti kazanarak müsabakayı 3-2 maçı kazandı.

Milas Belediye Spor Midi Kız voleybol takımı hakkında görüşlerini aldığımız Eşref Mete ile Ünsal Çelik hocalar midi takımı hakkında şu bilgileri verdiler; “Çekişmeli geçen maçın ilk setinde Milas Belediye seti 25/15 aldı. Sonraki setlerde çok servis kaçırınca 2. seti 26/24, 3.seti 25/19 kaybetti.

Daha sonra toparlanan Milas Belediye 4. seti 25/17 ve 5. seti 10/5 alarak müsabakadan üç puanla ayrıldı. Muğla Mahalli Voleybol Ligi’nde geçen yıl olduğu gibi bu sezonda Milas Belediye Spor Midi Kız Voleybol takımımız ses getirecek.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık