Genç Sporcular, İçöz ve Tireli’ye emanet

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Genç Sporcular, İçöz ve Tireli’ye emanet

2018 - 2019 Muğla Amatör Küme Futbol Liglerinde mücadele edecek olan Yeni Milasspor takımının altyapı antrenörleri belli oldu.

Ahmet Karabıyık başkanlığındaki Yeni Milasspor’da yeni sezonun ilk transferi A Takımının başına getirilen Cenk Atasoy olmuştu.

Geçtiğimiz hafta içinde MİTSO Lokalinde yapılan imza töreninde alt yapı antrenörleri Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli ile 1 yıllık anlaşma sağlayan Yeni Milasspor Kulübü Transfer Komitesi, daha sonra da U19 Futbol Takımında forma giyen 9 genç sporcusuna imza attırarak altyapı transferlerini gerçekleştirdi.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık ve Kulübün Futbol Genel Kaptanı Savaş Küç’ün de katıldıkları imza töreni ile altyapı futbolcuları Yiğithan Yüksel, Oğulcan Aksu, Devrim Özbay, Çağrı Karayılgın, Fahri Karaman, Medeni Solmaz, Mustafa Tuna Kumru kendilerini 1 yıllığına A takımının sporcuları yapan imzaları attılar.

 

Futbolcu transferleri sürüyor

Yeni Milasspor Genel Kaptanı Savaş Küç gazetemize yaptığı bilgilendirmede, Yeni Milasspor’un yeni sezonda çalışacağı Teknik Sorumlusu ve Altyapı Antrenörlerinin belirlenmesi sonrasında futbolcu transferlerinde önce altyapı sporcularının Yeni Milasspor Kulübü içinde olmasının sağlandığını söyledi.

Sırada A Takımı sporcularının olduğunu vurgulayan Küç, “Antrenörlerimizin bizlere verdikleri futbolcu isimleri ile birlikte takımımıza kazandıracağımız futbolcularımızın transferlerini gerçekleştirmek için çalışmalarımız   hızlı bir şekilde devam edecektir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık