Genç sporcuları sevindirdi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Genç sporcuları sevindirdi

Milas’ın iş adamlarından Sertoğlu Pen sahibi Mutlu Sert geçtiğimiz hafta içinde Milas Gençlikspor Kulübü U 12 takımı için yaptırdığı yağmurlukları Milas Gençlikspor Kulübünde geleceğin yıldız futbolcularına armağan etti.

Kulüp binası önünde gerçekleştirilen yağmurluk armağanında Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal ve spor kulübünün antrenörü Ali Akın Çilek minik sporcular ve kulübün yöneticileri de hazır bulundular.

Milaslı iş adamı Mutlu Sert’e kulüplerinin minik sporcularına verdiği destek nedeniyle bir teşekkür plaketi veren Kulüp Başkanı Ersin Köksal yaptığı açıklamada minik sporcuların bu tür desteklerle mutlu olduklarını belirterek sporcularının Milas’ın başarılı sporcuları olarak isimlerini en güzel şekilde duyuracaklarını söyledi.

Milas Gençlikspor Kulübü’nün izcilikten karateye, voleyboldan futbola başarılı bir spor çalışmaları olduğunu vurgulayan Başkan Köksal, “yaptığımız spor turnuvaları ile Milas’a hizmetimizi devam ettireceğiz” dedi.

İş adamı Mutlu Sert minik sporcuların geleceğin başarılı sporcuları olacağını belirterek Milas Gençlikspor Kulübü’ne desteklerinin devam edeceğini belirterek katıldıkları tüm spor müsabakalarında genç sporculara ve kulüp yönetimine başarı dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık