“Genç sporcularımla gurur duyuyorum”

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

“Genç sporcularımla gurur duyuyorum”

Geçtiğimiz aylar içinde Avrupa’da yapılan Okçuluk Şampiyonasına katılarak önemli başarılara imza atan ve Antrenörlüğünü Dr. Ejder Sözen’in yaptığı Yatağan Bencik Okçuluk Takımının genç sporcuları, katıldıkları her yarışmadan madalya ve kupalarla Yatağan’a dönüyorlar.

2 - 8 Temmuz tarihleri arasında Samsun İlk Adım Okçuluk Tesislerinde yapılan 15 Temmuz Şehitleri Türkiye Okçuluk Kupası Yarışmalarına katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı Makaralı Yay Büyük Bayanlar Kategorisinde Muğla’ya Bronz madalya ile döndüler.

İlçemiz Dr. Mete Ersoy Anadolu Lisesinde okuyan sporcumuz Gülçin Balık’ın da aralarında bulunduğu Songül Lök ve Sevda Yaka’dan oluşan bayan takımımız, Makaralı Yay Müsabakalarında üçüncü olarak Muğla’yı onurlandırdılar.

Erkeklerde ise Emircan Haney bireysel yarışmalarda beşincilik derecesini elde etti.

 

“Sporcularımla gurur duyuyorum”

Bencik Okçuluk Spor Kulübü antrenörü Dr. Ejder Sözen, zor şartlarda kurdukları Bencik Okçuluk Spor Kulübünün genç ve yetenekli sporcuları ile her geçen gün adından söz ettirdiğini vurgulayarak, “Genç sporcularımla gurur duyuyorum” dedi.

Gelecek vaat eden başarılı sporcularının Okçuluk sporunda sadece Yatağan’ın adını değil hem Muğla’nın hem de Ege Bölgesinin adını başarıyla duyurduğunu belirten Sözen, genç sporcularının alkışlanacak başarılara imza attığını söyleyerek, “Okçuluk sporunun yaygınlaşması ve sevilmesi adına bu önemli başarılara imza atan sporcularımı yürekten kutluyor ve hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık