Gençlikspor, Muğlaspor’u Ağırlayacak

Milas Gençlik Spor U 18 takımı Cumartesi günü saat 14’de Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda gurubun güçlü takımı Muğla Spor U 18 takımıyla karşı karşıya gelecek.

Gençlikspor, Muğlaspor’u Ağırlayacak
  • 09 December 2022, Friday 9:33

Pazar günü oynanacak olan müsabaka ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Milas Gençlikspor U 18 Takımı Teknik Direktörü Güray Fedakar, “Muğla Mahalli U 18 liginde çok iyi bir kadroya sahibiz. Gurubumuzda çok güçlü takımlar bulunmakta. Önümüzdeki Pazar günü saat 14’de karşı karşıya geleceğimiz müsabakaya  hafta boyunca çok iyi hazırlandık. Rakibimiz geçen yılın gurup şampiyonu iyi oyunculardan kurulu bir ekip. Biz de kadro olarak çok iyiyiz. Cumartesi günü karşı karşıya geleceğimiz müsabakada hedefimiz  üç puan almak. Rakibimizin gücünü biliyoruz, biz de kaliteli bir ekibiz. Gurubumuzda deplasmanda oynadığımız ilk müsabakada Bodrum Turgutreis Spor U 18 takımıyla 4 - 4 berabere kaldık. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmamakta. Hazırlıklarımızı tamamladık sahadan üç puan alarak ayrılmak istiyoruz” dedi.

Milas Önder Gazetesi olarak hafta sonu oynanacak Milas Gençlik Spor U 18 - Muğlaspor U 18 maçında her iki takıma başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık