Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gönüllerin şampiyonundan veda

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Gönüllerin şampiyonundan veda

2016 - 2017 spor sezonunda Büyük Erkekler İkinci Voleybol Liginde ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı son kez Milas Spor Salonu’nda taraftarlarının önüne çıkıyor.

Voleybol Ligi Birinci grupta fırtına gibi esen ve oynadığı her maçta taraftarlarını mutlu eden sonuçlar alan ilçemiz temsilcisi Milas Belediyespor Büyük Erkekler Takımı Milas’taki son maçını Bursa İnegöl Hoyrat Kaplıcaları Voleybol Takımı ile yapıyor.

Teknik Sorumluluğunu Osman Çakıray antrenörlüğünü Sefa Koşar’ın yaptığı ilçemiz temsilcisi voleybol liginin ilk yarısını üçüncü sırada tamamlamıştı. Grubunun ikinci yarı maçlarında son derece başarılı olan ve oynadığı son yedi karşılaşmada galibiyetler alarak grubunun ikinci sırasına yerleşen Milas Belediyespor 36 puanlı lider Seydikemer Belediyespor’un ardından 34 puanla ikincilik sırasında zirve ve şampiyonluk yarışını sürdürüyor.

 

Milas’ta son maç

İkinci Lig Voleybol grup maçlarına Milas’ta Bursa İnegöl karşılaşması ile son noktayı koyacak olan Milas Belediyespor Takımı ligin son haftasında 5 Mart Pazar günü İzmir Saınt Joseph takımı ile oynayacağı karşılaşma ile sezonu tamamlayacak.

 

Hedef şampiyonluk ve

play off maçları

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Genel Koordinatörü Eşref Mete ve takımın pasörleri Celil Yavuz ve Ercan Sözener 22 Şubat Çarşamba günü Radyo Gözlem Spor Saati’ne konuk olarak Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın şampiyonluk yolundaki sorularını yanıtladılar.

Yapılan açıklamada Birinci Lig Play Off karşılaşmalarına çok az bir süre kaldığını vurgulayan Spor Saati Konukları hedeflerine adım adım yaklaştıklarını belirttiler.

Milas Voleybol Taraftarlarına kendilerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Spor Saati konukları 26 Şubat Pazar günü saat 14’te Milas Spor Salonu’nda oynayacakları lig maçı ile bu sezon için Milas taraftarlarına veda edeceklerini söyleyerek veda maçımızda Milas Spor Salonunda son kez buluşalım dediler.

 

Şampiyon olarak

tamamlayabilirler

Ligin ikinci yarısında alınan seri galibiyetlerle liderlik yarışında ve şampiyonlukta lig lideri Seydikemer Belediyespor’a yetişen Milas Belediyespor Voleybol Takımı ligde kalan son iki maçını kazanıp lider Seydikemer’in puan kaybetmesini bekleyecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis