Gözlem Ajans’tan Milasspor Masterlerına Forma

​​​​​​​2020-2021 spor sezonunda ilçemizi Ulusal Veteranlar Futbol Ligi Ege Bölgesinde temsil edecek olan Mor Beyaz renklerin temsilcisi Milasspor Masterlerına lig maçları öncesinde bir destek de Milas Gözlem Ajans’tan geldi.

Gözlem Ajans’tan Milasspor Masterlerına Forma

Geçtiğimiz günler içersinde Gözlem Ajans Müdürü Zekai Korkmaz tarafından verilen antrenman formaları Milasspor Masterler Genel Koordinatörü Erkan İşli’ye teslim edildi.

Forma tesliminde gazetemize bir açıklama yapan Milas Gözlem Ajans Müdürü Yeni Milasspor Kulübünün eski yönetim kurulu üyelerinden Zekai Korkmaz, “Milasspor Masterler Futbol Takımı’nın Milas adına katıldıkları ligde elde ettiği şampiyonlukları yakından takip ediyoruz. Kadrosunda birbirinden değerli tecrübeli futbolcuların yer aldığı Milasspor Masterler Futbol Takımı ilçemizi başarıyla temsil ediyorlar. Gözlem Ajans olarak Milasspor Masterlarına sezon öncesi forma desteği yaparak yanlarında olduğumuzu gösterdik. Kendilerine lig mücadelelerinde başarılar diliyoruz” dedi.

 Teşekkür Etti

Milasspor Masterler Futbol Takımı Genel Koordinatörü Erkan İşli de “Gözlem Ajans’a ve Zekai Korkmaz Bey‘e takımımıza verdiği destek için tüm sporcularımız adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulunarak, “geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da yeni ligimizde yine şampiyonluk için sahaya çıkacağız. Hedefimiz her zaman olduğu gibi Milas’ımızı başarıyla temsil etmektir” dedi.

 Hazırlık Maçı Bodrum’da

Ege Bölgesi Ulusal Veteranlar Futbol Ligi’ne hazırlanan Milasspor Masterlar Futbol Takımı, 25 Ekim Pazar günü Saat 17.00’de Bodrum Şehir Stadyumu’nda Bodrum Birlikspor Masterlar Futbol takımıyla bir antrenman karşılaşması yapacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık