Grup finallerinde kaybettiler: Muğlaspor üzgün!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Grup finallerinde kaybettiler: Muğlaspor üzgün!

U17 Muğla Liglerinde şampiyon olan Muğlaspor ve B.B. Bodrumspor Futbol Takımları Türkiye Şampiyonluğu için mücadele ettikleri grup maçlarında başarılı performanslarıyla göz doldurdular.

Isparta grubunda ilimizi temsil eden Muğlaspor U17 Takımımız, grubunun ilk maçında Afyonkarahisar’ı 3 - 0 yendi. İkinci karşılaşmasında Antalya Körfezspor ile 0 - 0 berabere kaldı. Penaltı atışları sonrasında Antalya Takımını da 5 - 4 yenen ilimizi temsilcisi Muğlaspor U17 Takımı, diğer grubun lideri Aydın İbrahim Gülümser Futbol takımı ile 10 Haziran Pazar günü oynadığı maçta rakibi ile golsüz berabere kaldı.

 

Kazananı penaltı atışları belirledi

İlimiz temsilcisi Muğlaspor U16 Takımı Isparta grubu finalist takımını belirleme karşılaşmasında 0 - 0 golsüz berabere kaldığı rakibi Aydın İbrahim Gülümserspor’a penaltı atışlarıyla 3 - 2 yenilerek Türkiye’nin en iyi 16 takımı arasına girme hakkını kaybetti.

Türkiye 3’üncüsü oldular

İlimizi U16 Türkiye Şampiyonasında temsil eden Muğlaspor takımı, grup maçları sonrasında oynadığı 2’nci tur maçlarında da başarılı olarak Türkiye Üçüncüsü oldu.

Antrenörlüğünü Güray Ceylan’ın ve Mehmet Uyan’ın, Koordinatörlüğünü Sabri Çetin’in yaptığı Muğlaspor U16 Takımı bu başarısıyla Muğla’yı gururlandırmış oldu.

 

Aynı kaderi paylaştılar

B.B. Bodrumspor U17 Takımı finalde kaybetti

Aydın Grubunda U17 Türkiye Şampiyonası Birinci Kademe grup maçlarında ilimizi temsil eden diğer bir takımımız olan B.B. Bodrumspor bu grupta oynadığı ilk müsabakada Uşak Vefaspor ile 2 - 2 berabere kalarak grup karşılaşmalarına 1 puanla başladı.

İkinci maçında İzmirspor’u 2 - 1 yenen B.B. Bodrumspor U17 Futbol Takımı grubunu lider olarak tamamladı.

Bir üst tura çıkma karşılaşmasında gruplar liderliği ve ikinci kademe maçları oynama hakkını kazanmak için Denizli Telekomspor U17 Takımı ile karşılaşan ilimiz temsilcisi B.B. Bodrumspor rakibine 1 - 0 yenilerek grup maçlarından elendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık