Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gümüşlük Gençlikspor Sezonu 1 Eylül’de Açıyor

​ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Gümüşlük Gençlikspor Sezonu 1 Eylül’de Açıyor

2015-2016 Futbol sezonu Muğla Birinci Amatör Küme Ligi şampiyonu Gümüşlük Gençlikspor 2016-2017 spor sezonunu 1 Eylül günü açıyor.

Yeni sezonda hedeflerini iyi futbol ve şampiyonluk mücadelesi olarak açıklayan Gümüşlük Gençlikspor yönetimi hedefleri doğrultusunda futbolcu transferleri yaparak kadrolarını güçlendirdiklerini belirttiler.

Dış transferde Aydın Yıldız Fenerden Kaleci Mesut Akın, Yıldızgücünden Yeni Milasspor alt yapısında futbola başlayan Mustafa Saydam, Acarlarspor’danYunus Mercemek, Yeni Milasspor’dan İhtilal Durmuş, Çağatay Ceylan, İsmail Demirtaş, İstanbul Bostanlıspor’danTaha Tolga, Dalyanspor’dan Ata Gürbüz Akkoç ile anlaşan Gümüşlük Gençlikspor Futbol Kulübünün bu yıl Teknik Sorumluluğunu Hüseyin Öztemiz yapacak.

Yardımcı antrenörler Fırat Taşlapınar, Hakan Diğer, Sedat Mert ile yeni sezona hazırlanan Bodrum Gümüşlük Gençlikspor’da iç ve dış futbolcu transferleri teknik heyetin önerileri doğrultusunda devem ediyor.

Gümüşlük Gençlikspor Genel Kaptanı Onur Berke yeni sezonda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek tüm takımlara başarı dileklerini ileterek güzel bir lig yaşamak isteğini belirtti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis