Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Gün birlik ve beraberlik günü”

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel, Yeni Milasspor Kulübüyle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, geçmiş dönemlerde  külüp başkanlığı yapan isimlere seslenerek  "Gün Birlik ve Beraberlik Günüdür" dedi.

“Gün birlik ve beraberlik günü”

Başkan Öcal yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Yeni Milasspor Kulübü profesyonel liglerde mücadele etmiş köklü bir spor kulübüdür.

Kuruluşundan bu yana bünyesinden çok değerli futbolcular çıkarmıştır. Geçmiş dönemlerde futbolun dışında farklı spor branşlarında da başarılı çalışmalara imza atmıştır. Başarılı bir mazisi vardır. Kuruluşundan beri hedefi herzaman üst ligler olmuş ve bu hedef için mücadele edilmiştir. Ancak son dönemlerde özellikle 2000 li yıllar sonrasında beklenen ve özlenen başarıları yakalamak adına yapılan çalışmalar  istenilen düzeyde olamamıştır. Kulüp başkanlarımız ve yönetimleri Yeni Milasspor Kulübü’nün yönetiminde ellerinden gelen her çalışmayı yapmışlardır. Bu anlamda ben, geçmiş dönemlerin tüm başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ediyorum.

Ancak şimdi günümüzde Yeni Milasspor'u yeniden canlandırmak, layık olduğu üst liglerde yer almasını sağlamak için eski kulüp başkanlarımıza sesleniyorum.

Gelin birlik ve beraberlik içinde olalım ve hepimizin spor kulübü olan Yeni Milasspor için yeniden hepbirlikte mücadele edelim.

Bu çalısmanın ilk adımını da 2 Aralık Çarşamba günü atalım ve bir araya gelerek güç birliği yapalım.”

 

Hepbirlikte Yeni Milasspor İçin

 

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel açıklamasında, kulubün mali borçları ve üye aidatlarıyla ilgili bilgiler de vererek, “sorunlarımızı eski kulüp başkanlarımızla birlikte masaya yatırarak çözümü için neler yapabileceğimizi konuşacağız” dedi.

Başkan Öcal" Kulübümüzün 1984 yılından bu yana gelen vergi borçları bulunmaktadır. 161 bin SSK'ya 141 bin maliyeye borcumuz vardır. Maliye Müdürlüğümüzle yaptığımız görüşmelerde bu borçlarımızın yapılandırması sonrasında toplamda 180 bin lira olarak ödeme şansımız olacaktır.

Zaten bu borcun ödenmesiyle ilgili olarak geçmiş dönemlerde kulüp başkanlığı yapmış başkanlarımıza ve toplamda 65 yöneticiye ödeme tebligatı çıkmıstır.

Kulüp Başkanlarımızla birlikte kulübümüzun vergi borcunu nakit olarak ödeyerek bu borçtan kurtulmak istiyoruz.

Bu vergi borcu kulübümüzün üstündeki bir kamburdur. Bu borçlar nedeniyle kulübümüzde hiç kimse yöneticilik yapmak istemiyor. 1984 yılından beri süre gelen bu vergi borcu için bizler de elimizden gelen her çalışmanın içinde olacağız. Bu anlamda eski kulüp başkanlarımızla bir toplantı yaparak çözümler üretmeye çalışacağız. Geçmiş dönemlerde kulübümüzde başkanlık yapan başkanlarımızi 2 Aralık Çarşamba Saat 18.00 de Kulüp Binamızda konuk etmek istiyorum.”

 

Üyelerimize Sesleniyorum

 

“Bir diğer konu kulübün üyelik aiadatlarıdır. Kulübümüze kayıtlı üye sayısı 475 kişidir. Biz yaptığımız düzenlemede vefat eden üyelerimizin kayıtlarını sildik.

Şu anda mevcut üye sayımız 333 kişidir.

Bu üyelerimizden isteğimiz 31 Aralık 2020 tarihine kadar idari binamıza gelerek bugüne kadar ödeyemedikleri aidatlarını ödemeleridir.

Şayet yukarda belirtilen tarihe kadar üyelerimiz aidatlarını ödemezlerse yönetim kurulu kararı ile üyelikleri düşürülecektir.

Üyelerimizden Yeni Milasspor Kulüp Yönetimi olarak ricamız, üye aidatlarını belirtilen tarihe kadar ödemeleridir.

Yönetim olarak üyelerimizi tek tek arayıp konu ile ilgili kendilerini bilgilendirmekteyiz.

Üye sayımızdaki hedefimiz, aidatlarını zamanında ödeyebilen 1000 üyedir.

Düzenli olarak ödenecek üye aidatları kulübümüz için önemli bir katkı olacaktır.

Ayrıca üyelerimize yeni üye kartları hazırlamaktayız ve aidatlarını düzenli olarak ödeyecek üyelerimize kulübümüzün lokalindeki tüm hizmetlerden 100 de 20 iskonto yaparak üyelerimizin faydalanmasını sağlayacağız. Milassporun tüm sportif etkinliklerinden de üyelerimizin indirimli yararlanmasını sağlayacağız. İlerleyen günlerde kulübümüzle ilgili olarak yapacağımız her çalışmayı basın ve sosyal medya yoluyla Milaslı sporseverlere ve taraftarlarımıza duyurmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis