Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi 0 - Milas Anadolu Lisesi 3

2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Sporları “Genç A Kızlar Kategorisi Voleybol Turnuvası” bugün yapılan Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi-Milas Anadolu Lisesi karşılaşması ile devam etti. Milas Anadolu Lisesi bugün yaptığı maçı kazanırken, iki maçtan birini kaybedip, diğerini kazanmış oldu.

Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi 0 - Milas Anadolu Lisesi 3
  • 11 October 2023, Wednesday 13:16

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan okul sporları gruplarında Milas şampiyonu olacak takımlar Milas'ı Muğla’da temsil etmek için mücadelelerini sürdürüyor.

Milas Atatürk Spor Kompleksi Salonu’nda bugün sabah 09:30’da yapılan ve öğrencilerin ailelerin de takip ettiği müsabakayı Milas Anadolu Lisesi takımı 26-24, 25-23, 25-17’lik setlerle 3-0 kazandı.

Genç A Kızlar Kategorisi yapılan voleybol maçlarına 3 lise takımı katılmış, ilk maçı Milas Özge Koleji Anadolu Lisesi- Milas Anadolu Lisesi’ne karşı kazanmıştı.

Milas Anadolu Lisesi, Milas Özel Özge Koleji Anadolu Lisesi ve Milas Gürel Lok Sağlık Meslek Lisesi voleybol takımlarının mücadele ettiği müsabakalar 12 Ekim Perşembe günü (yarın) saat 09:30’da yapılacak olan Özge Koleji-Güler Lök Sağlık Meslek Lisesi maçı ile devam edecek. Voleybol karşılaşmaları lise grubu erkekler ve küçükler ile yıldızlar voleybol maçları da yine Milas Atatürk Spor Kompleksi Salonu’nda Ekim ayı içinde yapılacak.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık