Güreşçilerimizden 8 Madalya

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Güreşçilerimizden 8 Madalya

Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi’nde eğitim alan öğrenciler ilçemize 8 madalya kazandırdılar.

Antalya’da yapılan Gençler B (15-16 yaş) okullar arası güreş müsabakalarına katılan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi sporcuları minderden alınlarının akıyla çıkmasını bildiler.

Güreş müsabakaları sonunda Güreş Eğitim Merkezi öğrencilerinden Fatih Şimşir, İlhan Aldı, Serhat Akbulut, Osman Zeybek ve Gökhan Kundak Birinci olurken; Mehmet Kandemir ve Ramazan Tekin İkinci, İbrahim Can Yeşildağ ise Üçüncü olma başarısını gösterdiler.

Müsabakalara Güreş Eğitim Merkezi Antrenörleri Bünyamin Emik, Abdullah Aldemir ve Mustafa Boylu nezaretinde hazırlanan sporcular, yeni hedeflerinin mili formayı giymek olduğunu belirterek, bunun için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ettiler.

Elde edilen başarının bir tesadüf olmadığını dile getiren Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü, Eski Avrupa ve Dünya Şampiyonu Güreşçimiz Bünyamin Emik; “Sporcularımızla birlikte sürekli çalışma ve araştırma halindeyiz. Milas’ın, geçtiğimiz yıllarda güreş branşında elde ettiği başlarılar ortada. Bunu sürdürmek ve daha iyilerini ilçemizin güreş tarihine yazdırmak istiyoruz. Elde edilen başarıdan dolayı bize destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık