Güzel başladı, kötü bitti!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Güzel başladı, kötü bitti!

Yıllar sonra Milas’ta mahalleler arası çim saha futbol turnuvasını başlatan Ekinambarı Mahallesi Muhtarlığı ve Turnuva Komitesi, Milaslı sporeseverlere yaklaşık 1,5 ay süren bir turnuvayı izleme zevkini yaşattılar.

10 Mart tarihinde 12 takımın 2 grupta yer alarak başladıkları Ekinambarı Futbol Turnuvasının grup, çeyrek final ve yarı final müsabakaları son derece başarılı ve çok güzel şekilde geçti.

 

Köygücü: 5 - Gençlikspor: 2

Hakemliklerini İbrahim Kıymık, Murtaza Panay, Hüseyin Açar’ın üstlendiği, turnuvanın 29 Nisan Pazar günü yapılan üçüncülük maçı öncesinde yine sahada oldukça güzel görüntüler vardı.

Turnuvanın Üçüncülük maçında sahaya çıkan Köygücü ve Gençlikspor futbol takımları başarılı bir müsabakaya imza attılar. Maçı 5 - 2 kazanan Köygücü, turnuvanın üçüncüsü olurken, grup ve eleme maçlarında başarılı bir futbol ortaya koyan Gençlikspor takımı ise turnuvanın dördüncüsü oldu.

 

Ekinambarlı Masterler, futbolları ile beğeni topladılar

Ekinambarı Futbol Turnuvası Şampiyonluk maçı öncesinde sahaya çıkan ve 2 takım halinde bir gösteri maçı oynayan Ekinambarlı ve civar köylerde futbol oynamış isimlerin oluşturduğu futbol takımı arasındaki maç 1 - 1 sonuçlandı.

Müsabakayı izleyen futbolseverlerin büyük beğenisi alan 2 takımın sporcuları maç sonunda alkışlarla sahadan uğurlandılar.

 

Çocukların gösterisi alkış aldı

Ekinambarı mahallesinin küçük öğrencileri şampiyonluk maçı öncesinde yaptıkları gösteri sonrasında tribünlerin alkışını ve beğenisini aldı.

 

Şampiyonluk Maçı: Akyol - Meşelik

Akyol ile Meşelik futbol takımları arasında oynanan şampiyonluk karşılaşması öncesinde takımlar ve maçın hakemleri sahaya çocuklar eşliğinde çıktılar.

Turnuvanın şampiyonluk müsabakası için Ekinambarına gelen eski Süper Lig Hakemlerinden Mehmet Fatih Gökçe, yardımcıları İbrahim Kıymık, Murtaza Panay ve Hüseyin Açar eşliğinde karşılaşmanın başlama vuruşunu yaptılar.

Müsabakanın ilk yarısı her iki takımın atakları ile geçti ve oldukça güzel ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

 

İkinci yarıyı tamamlayamadılar

Şampiyonluk karşılaşmasının ikinci yarısının 59’uncu dakikasında Meşelik futbol takımından bir sporcunun rakibine sert faul yapması sonucunda kırmız kart görmesiyle başlayan olaylar sonrasında sahada, her iki takımın oyuncularının karıştıkları gergin ve istenmeyen görüntüler yaşanmaya başladı.

Olaylara her iki takımın saha kenarındaki bazı futbolcularının da karışması ve her iki takımın antrenörlerinin olayları yatıştırmak adına sahaya girmesi, güvenlik nedeniyle sahada bulunan Jandarma ekiplerinin de olaya müdahale etmesine neden oldu.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında şampiyonluk karşılaşmasının orta hakemi Mehmet Fatih Gökçe maçı tatil ederek diğer hakemlerle birlikte soyunma odasına girdi.

Şampiyonluk maçında saha içinde yaşanan bu gergin atmosfer sonrasında şampiyonluk karşılaşması yarıda kalmış oldu.

 

Son kararı Turnuva Komitesi verecek

Ekinambarı Turnuva Komitesi’nin toplanarak, yaşanan olayları değerlendirildikten sonra Milas kamuoyuna bilgilendirme yapacağı bildirildi ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık