Haftaya sahaya iniyorlar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR-

Haftaya sahaya iniyorlar

İlçemizi 2018-2019 futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Kümede temsil edecek olan takımlardan Yeni Milasspor ve Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, yeni transferleri ile yeni sezonun ilk antrenmanı için Eylül Ayının ilk haftasında sahaya iniyorlar

2 Sezon üst üste Süper Amatör Kümede Şampiyon olan Yeni Milasspor yeni teknik sorumlusu Cenk Atasoy yönetiminde bu yıl yine şampiyonluk ve BAL LİGİ için mücadele edecek.

Yeni futbolcuları ile sezon öncesi ilk antrenmanını 3 Eylülde yapacak olan Yeni Milasspor da antrenman yapılacak saha ise henüz netleşmedi.

Beçin Gençlikspor ise teknik sorumlu Alım Deligöz nezaretinde yeni sezon antrenmanı için Eylül Ayının ilk haftasında sahaya iniyor.

 

ANTRENMAN SAHASI SIKINTISI YAŞANIYOR

 

2018.2019 Sezonunda Muğla Futbol Liglerinde İlçemizi temsil edecek futbol takımları Milas Şehir Stadyumunun zeminin suni cim olarak değiştirilmesi çalışmaları nedeniyle antrenman yapacak saha bulamama sıkıntıları yaşıyorlar. Kasım Ayı sonuna kadar sürecek bakım tadilat ve suni cim yenileme çalışmaları nedeniyle Şehir Stadyumu’ndan yararlanamayacak olan ilçemiz futbol takımları kendilerine yeni antrenman sahaları bulma arayışına girdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık